L'Informatiu: L'Informatiu - 03/07/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 03/07/2018

TRASLLAT EN MARXA JUNQUERAS, ROMEVA, SÁNCHEZ I CUIXART JA VIATGEN CAP A CATALUNYA PER INGRESSAR A LLEDONERS Són els furgons que traslladen Oriol...

Disponible hasta 16-07-2018

03/07/2018 00:28:47
L'Informatiu - 03/07/2018 L'Informatiu - 03/07/2018
L'Informatiu - 03/07/2018 00:28:47 03/07/2018

Disponible hasta: 16-07-2018 23:59:00

Sinopsis


TRASLLAT EN MARXA
JUNQUERAS, ROMEVA, SÁNCHEZ I CUIXART JA VIATGEN CAP A CATALUNYA PER INGRESSAR A LLEDONERS
Són els furgons que traslladen Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, en presó preventiva, des del centre penitenciari de Valdemoro i en direcció a Lledoners a Sant Joan de Vilatorrada...Podrien arribar-hi demà mateix...Són els 4 primers trasllats que es fan efectius. Dolor Bassa i Carme Forcadell seran traslladades demà des d'Alcalà Meco, sense fer parades.

Mentrestant el jutge Pablo Llarena també ha autoritzat el trasllat de Forn, Rull i Turull a presons catalanes.

BAIXA L'ATUR
DE 15.400 PERSONES, SOBRETOT AL COMERÇ I L'HOSTELERIA, I SE SITUA A NIVELLS D'ABANS DE LA CRISI
Pel que fa a l'atur, al juny ha baixat i on més ho ha fet fa és a Catalunya: de més de 15 mil quatre-centes persones. Se situa a nivells d'abans de la crisi. Amb l'inici de la temporada d'estiu, la majoria de contractes s'han fet principalment al comerç i a l'hosteleria, el 85 per cent dels quals són temporals.

OPERACIÓ DE LA UDEF
S'ESCORCOLLEN 40 AJUNTAMENTS PER PRESUMPTE TRACTE DE FAVOR A UNA FILIAL DE SACYR
La Policia Nacional escorcolla des de primera hora del matí una empresa filial de Sacyr, amb seu a Barcelona i una quarantena d'ajuntaments de tot Espanya per presumptes irregularitats en l'adjudicació de contractes públics. Entre d'altres, s'estan escorcollant els consistoris de Mollet, Tiana i Lleida.

ENLLESTINT DETALLS
BARCELONA ES PREPARA PER ACOLLIR LA SEIXANTENA DE MIGRANTS DE L'OPEN ARMS
dels 60 migrants rescatats al mediterrani que hi viatgen seran allotjats a la residència d'esportistes Joaquim Blume d'Esplugues de Llobregat. Al port se'ls farà una primera atenció mèdica i la identificació policial... També rebran assessorament legal.


ESPANYA JA ÉS A CASA
LA BÈLGICA DEL CATALÀ ROBERT MARTÍNEZ JA ÉS A QUARTS DE FINAL ON L'ESPERA EL BRASIL DE NEYMAR
La Bèlgica del català Robert Martínez ja és a quarts de final després de remuntar a l'últim segon de partit davant el Japó. Brasil també va eliminar Mèxic amb protagonisme per Neymar. Qui ja veu el Mundial des de casa és la selecció espanyola amb un debat obert: qui ha de ser el seleccionador.


AKRAM KHAN COMPANY
BALLA LA BELLESA I L'HORROR A "XENOS" MERCAT DE LES FLORS FINS EL 5 DE JULIOL
La proposta del Grec per aquesta nit és un espectacle de dansa...
Una ocasió especial perquè és l'últim solo coreogràfic que protagonitzarà Akram Khan. El prestigiós ballarí britànic es posa a la pell d'un camperol que acaba convertit en soldat colonial durant la Primera Guerra Mundial. Es titula "Xenos" i fa dies que ha exhaurit les entrades.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán