L'Informatiu: L'Informatiu en 3' - 01/12/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu en 3' - 01/12/2014

01/12/2014 00:02:24
L'Informatiu en 3' - 01/12/2014 L'Informatiu en 3' - 01/12/2014
L'Informatiu en 3' - 01/12/2014 00:02:24 01/12/2014
Sinopsis
  • Els bombers han Localitzat a primera hora el cos sense vida de la noia que va caure a la riera de Llierca mentre feia una excursió a la zona de Sadernes. És la conseqüència més dramàtica d'una llevantada que ha tornat a inundar el túnel de l'AVE a Girona. En principi, treballen per restablir aquesta tarda el servei amb Figures, la ciutat més afectada i on aquest matí seguien treballant per recuperar la normalitat. 
  • És el moment en que Artur Mas ha saludat al fiscal en cap de Catalunya que ha signat la querella contra ell, Joana Ortega i Irene Rigau per tirar endavant el 9N tot i la suspensió del Constitucional. Han coincidit en la celebració del Dia de la Justícia. 
  • Catalunya se suma a les commemoracions del Dia Mundial contra la Sida. Els experts recorden que una quarta part dels infectats pel VIH ho desconeixen. Mentrestant, els investigadors segueixen centrant els seus esforços en avançar cap a la vacuna i la cura de la malaltia. 
  • Coincidint amb la celebració del ciber dilluns, una jornada de descomptes especials als productes que es venen a internet, a l'Informatiu us explicarem les claus per fer més segures les compres que fem a través de la xarxa. Els experts recorden que és bàsic no fiar-se de les ganges i protegir els nostres ordinadors.
  • El Barça guanya a València amb un gol de Sergio Busquets a l'últim sospir i es manté segon a un punt del Madrid. L'equip de Luis Enrique no va brillar gaire i Claudio Bravo va haver de salvar els mobles més d'una vegada. A Luis Suárez li van anul·lar un gol per un fora de joc inexistent
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán