L'Informatiu: L'Informatiu - 29/07/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 29/07/15

29/07/2015 00:27:13
L'Informatiu - 29/07/15 L'Informatiu - 29/07/15
L'Informatiu - 29/07/15 00:27:13 29/07/2015
Sinopsis

Mariano Rajoy serà aquesta tarda a Castelldefels per donar suport al nou candidat del PP a la presidència de Generalitat, Xavier Garcia Albiol. Aquest matí el dirigent popular ha volgut deixar molt clar que es postula com a referent dels contraris a la independència, ha dit que vol tenir Ciutadans al seu costat i s'ha manifestat favorable a un canvi a la Constitució si és fa consensuat i quan hi hagi més estabilitat. 

El Consell de Política Fiscal i Financera es reuneix per fixar els límits de dèficit de les comunitats. En principi l'any vinent totes haurien d'acabar amb un 0,3 per cent però alguns governs autonòmics demanen un dèficit a la carta ja que alguns tindran més dificultats que altres per assolir el límit. La trobada es preveu intensa. 

Les ONG's acusen les administracions de no fer prou per garantir beques menjador per a tots els nens que ho necessiten durant l'estiu. L'ajuntament de Barcelona admet les mancances i amplia en gairebé 3 milions els diners que destina a aquesta partida pel curs vinent.

Als esports, el Barça tanca la Gira pels Estats Units amb derrota a la tanda de penals contra el Chelsea. Luis Suárez amb aquest gol fantasma, i Sandro Ramírez amb una rosca ajustada al pal, han fet els gols de l'equip de Luis Enrique a Washington. El partit, però, ha acabat amb empat a dos, i les errades de Halilovic i Piqué als penals han donat la victòria a l'equip de Mourinho.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán