L'Informatiu: L'informatiu - 28/11/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 28/11/2014

28/11/2014 00:27:56
L'informatiu - 28/11/2014 L'informatiu - 28/11/2014
L'informatiu - 28/11/2014 00:27:56 28/11/2014
Sinopsis

 

RAJOY, DEMÀ A BARCELONA

COSPEDAL AFIRMA QUE EL GOVERN ESPANYOL SOSTÉ L'ECONOMIA CATALANA

El Partit Popular obre les jornades que celebra a Barcelona i que demà clausurarà Mariano Rajoy en la que serà la seva primera visita a Catalunya després del 9N. Les ha obert aquest migdia María Dolores de Cospedal. La secretaria general del PP ha fet un discurs centrat en recordar que el govern espanyol és qui sosté l'economia catalana a diferència de l'executiu autonòmic que fractura i no governa. 

COMISSIÓ FRAU FISCAL

DEMANEN AMPLIAR LES COMPAREIXENCES

Esquerra, Iniciativa, Ciutadans i la CUP demanen una nova votació sobre les compareixences a la comissió sobre el frau fiscal i la corrupció política. Insisteixen a demanar la compareixença dels expresidents Felipe González i José María Aznar, del president Mas i dels imputats en el cas Palau Fèlix Millet i Jordi Montull. 

AVUI I DEMÀ SE CELEBRA EL GRAN RECAPTE DEL BANC DELS ALIMENTS

Són algunes de les caixes del Banc d'Aliments que s'han omplert a les primeres hores del Gran Recapte. L'objectiu és aconseguir entre avui i demà 4 mil tones d'aliments que es distribuiran entre més de 250 mil beneficiaris. Tot, gràcies a l'ajuda dels 20 mil voluntaris que estan als 2 mil punts de recollida.

EL COMERÇ CATALÀ SE SUMA AL "BLACK FRIDAY" DE LES OFERTES

Grans marques i petits comerciants se sumen a la iniciativa d'origen nordamericà del "Black Friday" oferint descomptes de fins el 50 per cent en els seus productes. Una jornada que es presenta com el tret de sortida de la campanya nadalenca i en la què es preveu facturar el doble d'una jornada normal.

EL BARÇA ESTUDIA FITXAR PER COBRIR LA BAIXA DE VERMAELEN

El Barça estudia la possibilitat de fitxar ara un defensa per cobrir la baixa de llarga durada de Vermaelen, que dimarts vinent s'operarà a Finlàndia. El club ho consultarà amb la FIFA ja que la sanció entra en vigor l'u de gener. Hauria de ser un jugador de la lliga o que estigui a l'atur.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán