L'Informatiu: L'Informatiu - 27/06/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 27/06/2017

L'Informatiu - 27/06/2017

Disponible hasta 21-02-2222

27/06/2017 00:27:31
L'Informatiu - 27/06/2017 L'Informatiu - 27/06/2017
L'Informatiu - 27/06/2017 00:27:31 27/06/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El govern ha declarat desert el concurs per homologar les empreses que optaven a fabricar vuit mil urnes. Ara la generalitat activarà un altre procediment. Cap de les dues empreses que licitaven han pogut acreditar els requisits per la homologació. Justament el TSJC te oberta una investigació a la consellera de governació, Meritxell Borràs i al secretari general, Francesc Esteve per delictes de desobediència, prevaricació i malversació./ Les explicacions les està donant ara mateix la portaveu del govern. Neus Munté no ha explicat com pensa ara comprar les urnes el govern, Lluís Falgàs./ Els socialistes afirmen que és una bona notícia que el concurs d'urnes quedi desert si amb això es paralitza la consulta. Ciutadans de la seva banda demana no gastar més diners amb aquesta qüestió.

Primera trobada entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias per apropar posicions, i mirar de construir una alternativa al govern del Partit Popular.

Un de cada cinc cotxes que circulen per Barcelona es veurà afectat per les restriccions que s'aplicaran a Barcelona a partir de desembre quan hi hagi episodis greus de contaminació. És la primera xifra que posa l'ajuntament de Barcelona després de fer les primeres estimacions i que avui us avança L'Informatiu./ La unió del tramvia en superficie per la Diagonal és l'opció més ben valorada en els estudis tècnics que ha presentat aquest migdia l'Autoritat del transport Metropolità.

Aquest matí han declarat com a investigats els propietaris del restaurant de Caldes de Malavella on el 7 de maig va morir una nena de 6 anys quan el castell inflable en què jugava va sortir pels aires, n'ha transcendit el contingut?, Olga Rodríguez./ Aquest matí ha passat a disposició judicial l'assassí confés de la noia de 29 anys trobada morta diumenge a Salou. El cos de la jove va aparèixer a l'interior d'un cotxe amb diverses ferides d'arma blanca.

Es tracta del SEAT 600, el cotxe més popular de la història d'Espanya. Un vehicle senzill i econòmic que va permetre a moltes famílies tenir per primera vegada un cotxe./ Aquest migdia a Barcelona hi ha reunits 5 dels cuiners dels millors restaurants del món: Ferran Adrià, Joan Roca, René Redzepi, Massimo Bottura i Daniel Humm. La prestigiosa revista "The World Fifty Best Restaurants" els ha ajuntat per debatre quin és el futur de la gastronomia./ Segon dia a la 080 fashion de Barcelona. Pablo Erroz, un dels dissenyadors nacionals del moment, ha estat un dels protagonistes del matí.

Avui s'ha fet la presentació a la premsa de la nova sitcom de TVE que s'ha rodat aquí, al centre de producció de Sant Cugat. Es diu "La Pelu" i es començarà a emetre la setmana que ve per La1, després de la segona edició del Telediario.

El Barça està a punt de fer efectiu el pagament de 12 milions d'euros a l'Everton, per recuperar Deulofeu. I amb la intenció de quedar-se'l, no pas per tornar-lo a vendre. Mentre, a Brasil parlen d'una denuncia del Santos al Barça davant la FIFA per assetjament a Lucas Lima./ Jorge Mendes, l'agent de Cristiano Ronaldo, ha declarat aquest matí com a investigat en el cas de frau fiscal de Radamel Falcao, a qui també representa./ Avui, la selecció d'Espanya Sub-21 es juga davant Itàlia passar a la final de l'Europeu de Polònia./ Les que ja tenen l'Europeu... són les noies del bàsquet. I des de diumenge que no paren de celebrar-lo. Ahir, van arribar a Madrid i les va rebre el president abans de sopar plegades./ En waterpolo, la selecció espanyola s'enfrontarà demà a Itàlia en un amistós que portarà molts records als nostàlgics...

El llegendari ballarí Mikhail Baryshnikov és el protagonista de l'espectacle Letter to a Man.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán