L'Informatiu: L'informatiu - 26/11/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 26/11/2014

26/11/2014 00:27:57
L'informatiu - 26/11/2014 L'informatiu - 26/11/2014
L'informatiu - 26/11/2014 00:27:57 26/11/2014
Sinopsis

 

LA RESPOSTA A MAS

ELS PARTITS ES MANTENEN AL MARGE DE LA PROPOSTA DEL PRESIDENT

Menys de 24 hores després de la conferència d'Artur Mas en la que va presentar el seu full de ruta per arribar a la independència la resta de partits es mantenen al marge de la proposta. Oriol Junqueras s'ha mostrat partidari del diàleg però creu que hi ha altres fórmules i Iniciativa i la CUP veuen electoralisme en la proposta del president. De la seva banda, PSC i PP han acusat a Mas de no pensar en tots els catalans i la líder del PP li ha demanat que abandoni la presidència. 

EL 22% DE LES FAMÍLIES CATALANES SOBREVIU AMB LA PENSIÓ DELS AVIS

Una de cada cinc famíles catalanes té com a ingrés principal la pensió de les persones grans. Ho revela un estudi elaborat per comissions obreres, que alerta de l'empitjorament de les condicions de vida d'aquest col.lectiu..  

PREPAREN UN PROTOCOL PER MILLORAR L'ATENCIÓ A LA SÈPSIA GREU

Els centres sanitaris catalans preparen un protocol per fer front a la sepsia greu, una infecció que cada any causa 4000 morts a Catalunya. Començar el tractament el més aviat possible és clau per la supervivència del malalt, i aquest és el principal objectiu del nou codi d'actuació, que es començarà a aplicar l'any que ve. 

A NICÒSIA, EL BARÇA GUANYA 4 A 0 I MESSI ARRIBA ALS 74 GOLS

Feliç però serè. Així estava Leo Messi després de convertir-se en el màxim golejador de la Champions amb 74 dianes. L'argentí va deixar enrera Raúl amb un triplet que va permetre el Barça guanyar amb comoditat l'Apoel de Nicòsia. Luis Suárez amb el seu primer gol com a blaugrana va obrir el triomf per 4 a 0. 

ST. VINCENT A BARCELONA

LA CANTANT I GUITARRISTA VA PRESENTAR EL SEU QUART DISC

La nova diva del pop Annie Clark, més coneguda com St. Vincent, va tornar a actuar anit a Barcelona pocs mesos després del seu pas pel Primavera Sound. Anit, la cantant i guitarrista nord americana va omplir la sala Apolo després de la gira exitosa amb l'exlíder dels Talking Heads.  El concert va servir per presentar el seu quart disc, un treball difícil de catalogar entre el pop, el funk i l'electrònica, però sempre amb el seu estil ben particular.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán