L'Informatiu: L'Informatiu - 22/09/17  | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 22/09/17

22/09/2017 00:21:36
L'Informatiu - 22/09/17 L'Informatiu - 22/09/17
L'Informatiu - 22/09/17 00:21:36 22/09/2017
Sinopsis


La Generalitat, en una reunió extraordinària, ha cessat el número 2 del departament d'Economia, Josep Maria Jové, detingut a l'operació de dimecres, per tal que no hagi de pagar els 12 mil euros diaris de multa que li ha imposat el Constitucional per preparar el referèndum tot i la suspensió. Diu el govern que és la manera de protegir-lo ja que fins fa uns minuts estava arrestat i no podia fer el que li demana el Tribunal.

Centenars de persones s'han manifestat a les portes de la Ciutat de la Justícia per demanar l'alliberament dels detinguts. Molts venien de l'acampada permanent que l'independentisme manté a l'Arc del Triomf. Precisament, protestes com aquestes són la justificació del ministre del Interior per comunicar a la Generalitat que reforça la presència de Policia Nacional i Guardia Civil a Catalunya.

Guardia Civil i Mossos han confirmat la detenció a la localitat de Vinaròs, a Castelló, d'un jove de 24 anys de nacionalitat marroquí per la seva relació amb els atemptats de Barcelona i Cambrils. Sembla que hauria tingut contactes amb membres de la cèl·lula terrorista i els hauria ajudat a comprar material per fer explosius.

L'Espanyol treu un valuós punt a Vila-real i aconsegueix deixar la porteria a zero per primer cop aquesta temporada. Mentre, la sisena jornada ja comença demà, amb l'estrena d'un nou derbi català, el que jugaran el Girona i el Barça a Montilivi. Muniesa es volia enfrontar per primer cop al seu amic Sergi Roberto, però finalment no podrà per una inoportuna lesió muscular.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán