L'Informatiu: L'Informatiu - 22/07/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 22/07/14

22/07/2014 00:26:56
L'Informatiu - 22/07/14 L'Informatiu - 22/07/14
L'Informatiu - 22/07/14 00:26:56 22/07/2014
Sinopsis

 

Mariano Rajoy i Artur Mas es reuniran dimecres de la setmana vinent. Aquest matí s'ha fet  públical la data en la que serà la primera trobada oficial a Moncloa des del 29 d'agost de l'any passat. A sobre la taula la celebració d'una consulta i també les balances fiscals que demà farà públiques Hisenda. Aquest migdia precisament Cristobal Montoro és a Barcelona que ha anuncait que oferiran al es comunitat ajornar el pagament del deute amb l'estat per tenir més liquiditat. 

El BBVA es convertirà en la segona entitat financera catalana després d'adquirir Catalunya Banc amb una oferta de més de mil milions d'euros. Sindicats i experts consideren que és una bona noticia que s'hagi posat punt i final a la incertesa que rodejava l'entitat  L'entitat podria donar beneficis al 2018.

Cada any s'extravien a Espanya prop de 10.000 nens, molts d'ells a les platges durant l'estiu. Ara, la tecnologia ofereix solucions per facilitar-ne la localització. Per sort, la majoria apareix en menys de mitja hora.

La imatge del matí és la de l'expresident del Barça, Sandro Rosell, entrant a l'Audiència Nacional de Madrid. Ho fa com a imputat en el cas Neymar per un presumpte delicte de frau fiscal ja que el jutge creu que el club hauria defraudat a Hisenda més de 9 milions d'euros en el contracte del jugador brasiler 

Xavi Hernández es queda al Barça. Després de parlar amb Luis Enrique, el migcampista de Terrassa ha assumit el seu nou paper a l'equip i dijous s'incorporarà als entrenaments com estava previst. En els pròxims mesos, podria estudiar de nou la possibilitat de marxar als Estats Units.   

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán