L'Informatiu: L'informatiu - 21/08/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 21/08/2014

21/08/2014 00:25:25
L'informatiu - 21/08/2014 L'informatiu - 21/08/2014
L'informatiu - 21/08/2014 00:25:25 21/08/2014
Sinopsis

 

TURISME A LA BARCELONETA

Presència d'agents cívics a l'espera de la manifestació d'aquesta nit

El debat sobre el turisme a la Barceloneta segueix sent el tema de conversa al barri, on avui hi ha certa tranquilitat a l'espera de la manifestació d'aquesta nit per la difícil convivència amb els turistes. Després que l'ajuntament es comprometés a enviar-hi més seguretat, avui hi destaca la presència d'agents civics. Els veïns insisteixen que la proposta del consistori per solucionar el problema dels lloguer il.legals NO resoldrà la situació.

Preocupació per la precarietat

NOMÉS ELS SERVEIS GENEREN OCUPACIÓ

Des del 2007 a Catalunya s'han destruit el 15% dels llocs de treball, segons un informe de la UGT. Això vol dir mig milió de contractes menys. Segons el sindicat, només el sector serveis és capaç de crear ocupació, tot i que alerta que és precària. De fet 1 de cada 5 nous contractes d'aquest àmbit els ha ofert una ETT. 

Ja no vull el tatuatge

ESBORRAR-LO ÉS UN PROCÉS LLARG

A L'Informatiu us explicarem que cada vegada hi ha més gent que es vol esborrar un tatuatge. No és un procés fàcil ni barat ja que es necessiten diverses sessions de làser. Desde Sanitat recorden que no tothom pot oferir aquest servei, que es necessita formació i el control d'un metge

Facilitats per adoptar un gos

OFEREIXEN CLASSES D'ENSINISTRAMENT

A la protectora d'animals d'Alcanó, al Segrià, ofereixen de franc 5 classes d'ensinistrament per cada gos que s'adopta. És una manera d'incentivar les adopcions i de reduir el tant per cent d'animals que es torna una vegada adoptats...Ara se situa en el 30%.

12 dies per fitxar

ALVES ASSEGURA QUE ES QUEDA

La sanció de la FIFA obliga el Barça a decidir si fitxa en 12 dies el que no podrà fitxar l'estiu vinent. Es podria accelerar alguna operació mentre Dani Alves ha assegurat que es queda aquesta temporada i que les crítiques que ha rebut encara el motiven més

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán