L'Informatiu: L'Informatiu - 21/07/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 21/07/14

21/07/2014 00:27:25
L'Informatiu - 21/07/14 L'Informatiu - 21/07/14
L'Informatiu - 21/07/14 00:27:25 21/07/2014
Sinopsis

 

Josep Antoni Duran i Lleida dimiteix com a secretari general de Convergència i Unió. Ho ha anunciat aquest matí a la direcció del seu partit i de la federació. El seu substitut serà Ramon Espadaler. Duran posa així punt i final a una reflexió que va començar després de les europees. Diu que fa un any que parla amb Artur Mas del relleu perquè les circunstàncies han canviat i el planter d'Unió és ara més ampli que fa un temps. Duran ho ha desvinculat totalment de les discrepàncies amb Convergència sobre la convocatoria d'una consulta. 

Primera reunió de la nova executiva dels socialistes catalans amb Miquel Iceta al capdavant. Iceta es reunirà el divendre amb Pedro Sánchez i no descarta que Carme Chacón s'incropori a la nova executiva del PSOE. 

Cinc anys després de l'incendi d'Horta de Sant Joan en el que van morir 5 bombers tornem a la zona on es va viure la tragèdia que va obligar a modificar l'estratègia en la lluita contra el foc. També hem parlat amb l'únic membre del grup que va sobreviure a les flames. 

És un dels carteristes detinguts per la Guardia Urbana de Barcelona després de cometre un robatori a la platja. A l'estiu, s'incrementa l'operatiu policia per lluitar contra aquest tipus de delinqüents i, sobretot, per evitar la venda ambulant.  En un dia es poder arribar a decomissar més de 600 llaunes i les multes han augmentat un 45 per cent.

El Barça comença la segona setmana de pretemporada mentre espera la incorporació dels internacionals espanyols i el fitxatge d'un defensa. I l'Espanyol tanca l'estada a Garòs amb una victòria per 14 a 0 davant una selecció de jugadors aranesos en l'estrena de Sergio a la banqueta.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán