L'Informatiu: L'Informatiu - 21/01/2019 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 21/01/2019

L'Informatiu - 21/01/2019

Disponible hasta 21-02-2222

21/01/2019 00:29:24
L'Informatiu - 21/01/2019 L'Informatiu - 21/01/2019
L'Informatiu - 21/01/2019 00:29:24 21/01/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

És el quart dia de la vaga de taxis a Barcelona... Un matí intens que provarem de resumir amb diferents punts en directe. A Barcelona serem al punt on ara mateix els taxistes PANTALLA estan centralitzant la protesta...també a la Diagonal de Barcelona, des de primera hora del matí els conductors de cotxes de lloguer estan protestant;...al departament de Territori on s'estan produint les reunions de negociació i a l'aeroport, on els passatgers han de buscar la manera d'arribar i marxar. / Mentrestant, al departament de Territori s'han anat produint diferents reunions per mirar de trobar una sortida al conflicte amb el taxi./ Els conductors de cotxes de lloguer estan ocupant des de primera hora alguns carrils de la Diagonal de Barcelona pe reclamar el seu espai, però insisteixen que no és una vaga./ Tot plegat ha incidit de manera directa en la mobilitat a la ciutat, sobretot al centre pels talls intermitents dels taxistes... S'ha reforçat el servei del transport públic i a l'aeroport./ De la situació del sector del taxi n'han parlat avui a tots els partits polítics. El de l'oposició en resposabilitzen el govern de la Generalitat, per no gestionar bé, diuen, el conflicte des d'inici. Des d'Esquerra asseguren que és necessari la resposnabilitat de totes les administracions./ D'aquest conflicte, també n'ha parlat fa poca estona l'alcaldessa de Barcelona. Ada Colau ha culpabilitzat al conseller Calvet de la situació... i ha demanat a la Generalitat que resolgui el problema. / Justament la ministra de justicia ha visitat avui Barcelona per reunir-se amb les principals autoritats judicials.

És l'espectacular incendi que ha afectat un autobús davant el CAP Can Bou de Castelldefels... Tots els passatgers i el conductor han pogut baixar a temps i no hi ha hagut ferits. 3 dotacions dels bombers han participat en l'extinció del foc, que ha començat per causes que es desconeixen a les 10 i 20 del matí./ A l'audiència de Lleida ha començat al judici pel doble crim d'Aspa... Dos agents rurals van morir pels trets que els hauria disparat un home que la defensa assegura que pateix una malaltia mental i que s'enfronta a ser condemnat per assassinat

El tema es va imposar amb un 34% dels vots i sonarà a la Gala d'eurovisió, que se celebra a Tel Aviv el 18 de Maig. L'endemà de la final hem parlat amb el Miki als estudis de Televisió espanyola a Sant Cugat./ "VIAJE AL CUARTO DE UNA MADRE", de Celia Rico Clavellino, ha estat escollida millor òpera prima espanyola de la 63 edició dels premis Sant Jordi de Cinematografia.

Patint però el Barça va superar el Leganés i manté l'avantatge sobre els seus perseguidors a la lliga. Tot plegat en un partit que va tenir de tot, començant per la suplència de Leo Messi.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán