L'Informatiu: L'informatiu - 20/08/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 20/08/2014

20/08/2014 00:26:55
L'informatiu - 20/08/2014 L'informatiu - 20/08/2014
L'informatiu - 20/08/2014 00:26:55 20/08/2014
Sinopsis

 

 

PUJOL MANTÉ EL SILENCI

CDC li ha demanat a l'expresident que comparegui al Parlament

Jordi Pujol, la seva famÍlia i el seu entorn mantenen l'hermetisme sobre l'estratègia de la seva defensa. Aquest matí hem tornat a veure l'expresident i la seva dona a Queralbs però no han volgut donar detalls de la querella i els recurs que van interposar ahir a la justicia andorrana per entorpir el procès. Mentrestant, desde Convergència reconeixen que ahir mateix el coordinador de règim intern del parttit va anar a demanar-li que comparegui al Parlament.

SANCIÓ AL BARÇA 

La FIFA confirma que no podrà fitxar fins al gener de 2016

La FIFA rebutja els recursos que ha presenta el Barça i que li confirma la sanció de dos periodes de traspassos sense poder fitxar pels casos relatius a la protecció de menors. El Barça doncs no podrà fitxar jugadors fins al gener del 2016, tot i que ja ha comunicat que recorrerà al TAS 

A la Barceloneta diuen prou

ELS VEÏNS, FARTS DE TURISTES INCÍVICS

Els veïns de la Barceloneta reclamen solucions per acabar amb els sorolls nocturs i les molèsties que els generen, diuen, els turistes que s'allotgen al barri. Asseguren que s'estan a apartaments turístics il·legals i han recollit proves que demostren, diuen, que NO és el tipus de visitants que voldrien.

Les algues no són tòxiques

TORNEN A CAPTAR AIGUA DE RIBA-ROJA

S'aixequen les restriccions de suministrament d'aigua als 3 municipis afectats per la taca del pantà de Riba-roja. Les anàlisis descarten que les algues que la provoquen siguin tòxiques, per això es torna a captar aigua del pantà amb normalitat.

Amor per la dansa

ELS PROFESSIONALS ENSENYEN ALS JOVES

120 alumnes de dansa d'arreu del món participen fins a finals de mes en un estage de perfeccionament que se celebra a L'Auditori de Barcelona. Les classes les donen prestigiosos professionals, alguns primers ballarins, de companyies com l'American Ballet,el Royal Ballet o el Marinski...

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán