L'Informatiu: L'informatiu 2 - 27/02/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu 2 - 27/02/2013

27/02/2013 00:07:44
L'informatiu 2 - 27/02/2013 L'informatiu 2 - 27/02/2013
L'informatiu 2 - 27/02/2013 00:07:44 27/02/2013
Sinopsis

El PSC I PSOE es mantindran units. És la idea que repeteixen els socialistes catalans, després d'haver trencat la disciplina de vot ahir al Congrés donant suport a una moció sobre la consulta sobiranista. Avui al Parlament, el president de la generalitat ha celebrat que la majoria de diputats catalans votessin a favor del dret a decidir. I el líder del PSC, Pere Navarro, ha anunciat que presentarà a la cambra catalana la mateixa moció que es va votar ahir, per veure si CiU també li dóna suport.

Artur Mas ha explicat al ple del Parlament les propostes sorgides després de la cimera per lluitar contra la corrupció. Abans, el president ha intervingut a la sessió de control, on entre d'altres coses, l'oposició li ha preguntat sobre el pacte nacional pel dret a decidir i sobre l'estabilitat de la legislatura.

El diputat de Convergència i exalcalde de Lloret, Xavier Crespo, està IMPUTAT per suborn i prevaricació. Segons ha informat fa uns minuts el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l'han citat a declarar el proper 13 de març.... El magistrat de l'Audiència Nacional Eloy Velasco va demanar la seva imputació en considerar que estava vinculat a la suposada trama de blanqueig de capitals de la màfia russa a Lloret de Mar i després que l'inculpés el suposat cap d'aquesta organització, Andrei Petrov.

L'any 2012 es van presentar a Catalunya 5 mil 852 expedients de regulació d'ocupació, és un 87% més que l'any anterior. Aquests EROS afecten més de 70 mil 400 treballadors, un 48% més que el 2011. La majoria d'expedients són temporals. Només 1 de cada 10 és d'extinció. La Generalitat destaca la flexibilitat que ofereix la reforma laboral, perquè diu que potencia els EROS temporals enlloc dels acomiadaments. Tot i això, planteja canvis en aquesta llei.

El Reial Madrid és el primer finalista de la Copa del Rei. Els blancs es van imposar per un gol a tres al Camp Nou...El Barça encaixa així una altra derrota, després de la desfeta de Milà de la setmana passada.

Avui fa cent dies que Joan Collet és president de l'Espanyol. Un període que ha estat marcat per la reacció esportiva del primer equip i els problemes financers de l'entitat. Mentrestant, la plantilla ha començat a preparar el partit de diumenge contra el Valladolid amb l'objectiu de mantenir-se ferms a Cornellà - El Prat.... Aguirre recupera Javi Lopez, Hector Moreno i Simao .

"Contigo hasta el final", és el títol de la cançó que representarà Espanya al festival d'Eurovisión, el 18 de maig. La cançó, interpretada per El sueño de Morfeo, la van triar anit els espectadors de televisió espanyola i el jurat de la gala, que TVE va oferir en directe per aquesta cadena....Perquè us hi aneu fa-mi-lia-ritzant, avui us diem adéu així, amb música....

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán