L'Informatiu: L'informatiu 2 - 26/08/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu 2 - 26/08/2014

26/08/2014 00:06:52
L'informatiu 2 - 26/08/2014 L'informatiu 2 - 26/08/2014
L'informatiu 2 - 26/08/2014 00:06:52 26/08/2014
Sinopsis

 

CONSELL EXECUTIU

El Govern diu que no és moment d'especular sinó de prendre decisions

El Govern català dóna el tret de sortida al curs polític obrint una nova fase. Segons el portaveu Francesc Homs, ara és moment de decidir i no d'especular sobre la consulta

Dimarts vinent el ministre Cristóbal Montoro compareixerà al Congrés per respondre a les preguntes dels diputats sobre si Jordi Pujol es va acollir a l'amnistia fiscal aprovada pel govern. Des de CiU alerten, però, que no podrà dir gran cosa perquè s'està investigant i per llei és confidencial.

EMPURIABRAVA, ALT EMPORDÀ

Un home resulta ferit greu en rebre una descàrrega de 3.000 litres d'aigua

L'accident s'ha produit quan un avió de vigilància i atac contra els incendis, del Ministeri de Medi Ambient, descarregava l'aigua en una maniobra rutinària. Sembla ser que el fotògraf era en aquell moment sota la trajectoria de l'aigua. L'home, de 59 anys, ha resultat ferit greu i ha estat ingressat a l'UCI de l'Hospital de Girona Josep Trueta amb pronòstic reservat. 

PEDÒFIL DETINGUT

Els mossos troben fotografies i vídeos de menors a l'ordinador

Els mossos d'esquadra han detingut un home de 25 anys com a presumpte autor d'una agressió sexual amb penetració. La víctima era una persona major d'edat però amb discapacitat psiquica que havia conegut a Internet... És la mateixa via que utilitzava per aconseguir imatges de nens despullats...Hi ha tres víctimes menors d'edat identificades però la policia creu que n'hi podria haver més...L'home està en llibertat amb càrrecs.

PEL BLOQUEIG RUS

El sector agrícola demana que la Comissió Europea actuiï amb rapidesa

L'ajornament de les ajudes europees pel boicot rus ha molestat els productors catalans de fruita dolça. per demostrar-ho han repartit 800 quilos de prèssecs i nectarines al centre de Barcelona. El sindicat agrícola ha lliurat un document al representat de l'organisme a Catalunya on demanen que s'apliquin de manera urgent mesures per arreglar la situació. Precisament, Brussel·les ha confirmat avui que donarà més ajudes al sector.

Un dia de descans, i el Barça ha tornat a la feina després de l'estrena a la Lliga. Són els primers líders de la competició, encara que sigui anecdòtic, mentre el club mira de tancar la plantilla.

FIRMA PER 4 TEMPORADES MÉS

Sergio García jugarà a l'Espanyol fins al 30 de juny de 2018

El davanter barceloní i capità de l'equip, de 31 anys, ha signat fins al 30 de juny de 2018. En les 4 temporades que porta al club s'ha convertit en una referència per a l'equip i ara mateix és clau en la plantilla del tècnic Sergio González. Aquest migdia reconeixia que ha tingut sobre la taula ofertes per marxar, però que ha triat quedar-se perquè la seva il.lusió és retirar-se vestint de blanc-i-blau.  

I ara us volem ensenyar l'obra de Lluïsa Vidal, la única pintora modernista  que va aconseguir poder viure de la seva feina, i destacar en un món d'homes....Va fer més de 300 obres i va obtenir el reconeixement dels companys de professió, però per fer-ho va haver de renunciar a la vida personal i va haver-se de sentir dir que tenia un traç masculí...Una figura que ara el museu del modernisme vol recuperar de l'oblit amb una exposició...

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán