L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 25/11/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 25/11/2016

25/11/2016 00:09:45
L'Informatiu 2 - 25/11/2016 L'Informatiu 2 - 25/11/2016
L'Informatiu 2 - 25/11/2016 00:09:45 25/11/2016
Sinopsis
  • Com en el cas d'aquesta dona, cada any a Catalunya centenars de víctimes són assetjades per les seves parelles i moltes pateixen alguna forma de violència. Avui, 25 de novembre, se celebra una jornada en record a les víctimes i per demanar que el sistema policial i judicial sigui més sensible i eficaç per combatre aquesta xacra./ Al migdia, institucions, entitats i els ciutadans que han volgut s'han concentrat a la plaça Sant Jaume pe mostrar el seu rebuig a tota mena de violència dontra les dones.
  • Amb molta o poca rebaixa, carrers comercials i botigues de tot Catalunya s'han omplert de gent que volia aprofitar per comprar a millor preu o per avançar els regals de Nadal. Des de que aquesta febre del consum va arribar dels Estats Units, el Black Friday s'ha convertit en un veritable fenòmen comercial que va més enllà de les grans cadenes i les vendes per internet.
  • El contrapunt al Black Friday és l'esperit solidari de la vuitena edició del Gran Recapte. Els més de 26.000 voluntaris mobilitzats treballen recollint i seleccionant el menjar. Durant dos dies hi ha 2.500 punts de recollida a mercats i supermercats de més de 300 poblacions..L'objectiu és superar les 4.500 tones d'aliments recollides l'any passat
  • Les nevades d'aquest dimecres han permès a algunes estacions d'esquí catalanes obrir parcialment les instal·lacions. La primera ha estat Masella, que ja va obrir ahir a la tarda. Aquest cap de setmana també entraran en funcionament algunes pistes a Baqueira Beret i La Molina. La resta d'estacions esperaran a obrir la setmana vinent, coincidint amb l'inici del macropont de la constitució
  • El Barça ja prepara el perillós partit de diumenge a Anoeta, on Luis Enrique encara no ha pogut guanyar.
  • La música soul té molts seguidors a Catalunya però pocs cantants d'aquí han triomfat amb aquest estil. La vallesana IZAH -o el que és el mateix Isabel Hernández- és una afortunada excepció a l'anonimat general. Amb un parell d'àlbums s'ha consolidat com una veu de referència del soul i el rhythm amb blues a casa nostra.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán