L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 21/01/2019 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 21/01/2019

L'Informatiu 2 - 21/01/2019

Disponible hasta 21-02-2222

21/01/2019 00:11:43
L'Informatiu 2 - 21/01/2019 L'Informatiu 2 - 21/01/2019
L'Informatiu 2 - 21/01/2019 00:11:43 21/01/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Quart dia de la vaga de taxis a Barcelona amb un increment de la tensió entre taxistes i cotxes de lloguer amb conductor. Els primers manetnen el bloqueig a la GranVia i aquest matí han tallat la Ronda Litoral. Els segons han ocupat diversos carrils a la Diagonal. Unes accions que mantenen per pressionar la Generalitat... la Judit Huerta ens acosta la última hora des de la gran via./ Els conductors de cotxes de lloguer estan ocupant des de primera hora alguns carrils de la Diagonal de Barcelona com a mostra de rebuig a tot el que està passant. Insisteixen que no és una vaga però de moment no abandonen la protesta./ Tot plegat està afectant de manera directa la mobilitat a la ciutat i l'àrea metropolitana .....mentre la protesta comença a estendre's a altres poblacions./ Mentrestant, al departament de Territori s'han anat produint diferents reunions per mirar de trobar una sortida al conflicte amb el taxi./ De la situació del sector del taxi n'han parlat avui a tots els partits polítics. Els de l'oposició en resposabilitzen el govern de la Generalitat, per no gestionar bé, diuen, el conflicte des d'inici. Mentrestant, des d'Esquerra asseguren que és necessari la resposnabilitat de totes les administracions.

Pel que fa al judici contra els líders independentistes, tot indica que començarà el 5 o el 6 de febrer. De com es desenvolupi n'ha parlat a vui a Barcelona la ministra de Justícia. Dolores Delgado s'ha reunit tant amb el president del TSJC, Jesús Maria Barrientos, com amb el Fiscal Superior Franciso Bañeres i amb la delegada del govern, Teresa Cunillera...peró NO amb la consellera . Durant la seva visita, Delgado ha assegurat que el judici es durà a terme amb totes les garanties

Bones notícies per al reus... que finlament ha tancat la seva vanda a un grups inversor nordamericà. La companyia de Miami Real State Investment ha adquirit el 99,7 per cent de les accions i es fa càrrc dels 5 milions de deute de l'entitat del Baix Camp. A través d'un comunitat el club ha confirmat l'operació que permetrà la continuïtat de l'entitat i ampliar tant la plantilla com la zona esportiva amb nous equipaments.

Patint però el Barça va superar el Leganés i manté l'avantatge sobre els seus perseguidors a la lliga. Tot plegat en un partit que va tenir de tot, començant per la suplència de Leo Messi. / També va jugar ahir el Girona, que va perdre al camp del Betis per un gol de penal a l'ultim minut.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán