L'Informatiu: L'informatiu 2 - 20/08/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu 2 - 20/08/2014

20/08/2014 00:07:00
L'informatiu 2 - 20/08/2014 L'informatiu 2 - 20/08/2014
L'informatiu 2 - 20/08/2014 00:07:00 20/08/2014
Sinopsis

 

LA DEFENSA DE PUJOL

La familia intenta que no es lliurin les dades bancàries als jutges

La querella presentada ahir a última hora davant la justícia andorrana és la peça principal de la defensa dels Pujol-Ferrusola. L'objectiu és provar que les dades bancàries s'haurien obtingut de manera il·lícita i obstaculitzar així l'actuació dels jutges espanyols....I tot això, després d'haver-se posat a disposició de les instàncies tributàries i judicials. Des de Convergència es plantegen demanar a Pujol que torni el carnet. I tant el PSC com el PP critiquen que s'escudi en arguments polítics.

A la Barceloneta els veïns han dit prou a la pro-li-feració d'apartaments que, diuen, porten turisme de borratxera al barri... Asseguren que hi ha sorolls a la nit, brutícia i per això reclament solucions... Avui mateix, alguns,  s'han concentrat de manera espontània...

APARTAMENTS TURÍSTICS

Els veïns de la Barceloneta, revoltats contra la proliferació de pisos turístics

Al barri aquest matí no es parlava d'una altra cosa. Els veïns diuen que estan cansats de la situació i asseguren que hi ha molts més apartaments turístics que els legalment registrats. Ensenyen proves de comportaments incívics dels visitants i denuncien aquest model de turisme low cost que diuen, està degradant el barri.

PANTÀ DE RIBA-ROJA

Les microalgues no són tòxiques i es restableix el subministrament

Els municipis afectats per les restriccions d'aigua potable de Riba Roja aniran tornant de mica en mica a la normalitat. 

Les analítiques que s'han fet a les microalgues que havien tenyit l'aigua d'un color blavenc han conclòs que NO són tòxiques...Pertant, els pobles de Batea, Pobla de Masaluca i Vilalba dels Arcs ja podran tornar a abastir-se del pantà però fins que no es recuperin del tot el nivell dels dipòsits muncipals es demana als veïns que en facin un bon us... 

La FIFA rebutja els recursos que ha presenta el Barça i que li confirma la sanció de dos periodes de traspassos sense poder fitxar pels casos relatius a la protecció dels menors que es formen a la Masia. El club ja ha anunciat que recorrerà.

VE DEL FILIAL DEL MADRID

L'extrem Lucas Vázquez arriba cedit per una temporada a l'Espanyol

l'Espanyol ha presentat l'últim reforç.   Es tracta de l'extrem dret Lucas Vázquez, que arriba cedit per una temporada del filial del Reial Madrid amb opció de compra....Vázquez ja s'ha entrenat al matí amb els  nous companys i s'ha mostrat il·lusionat amb la possibilitat que li dóna l'Espanyol de jugar a Primera 

ÈXIT A PORTA FERRADA

El festival arriba als 20 mil espectadors Anit hi van actuar els Blues Brothers

El festival de Porta Ferrada va acollir l'actuació dels "Originals Blues Brothers"... La formació conserva dos dels seus músics inicials, i va registrar un ple absolut. El festival de Sant Feliu de Guíxols ha aconseguit un 70% d'ocupació de mitjana i prop de 20 mil espectadors. És tot de moment.. Les notícies en català tornen a tres quarts de vuit a la 2. QUe passeu molt bona tarda.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán