L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 19/01/2018  | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 19/01/2018

L'Informatiu 2 - 19/01/2018

Disponible hasta 21-02-2222

19/01/2018 00:11:56
L'Informatiu 2 - 19/01/2018 L'Informatiu 2 - 19/01/2018
L'Informatiu 2 - 19/01/2018 00:11:56 19/01/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Carles Puigdemont manté intactes les seves aspiracions a ser candidat a la presidència de la Generalitat. En ple debat sobre la investidura, Puigdemont diu que és possible governar Catalunya des de Brussel·les gràcies a les noves tecnologies i afirma que NO ho podria fer des de la presó...
  • Roger Torrent anunciarà dilluns quin candidat proposa per presidir la Generalitat. Aquest matí el president de la cambra ha tancat la ronda de contactes amb els grups per saber si hi havia els suports suficients. L'última reunió ha estat amb Inés Arrimadas ... i abans ho ha fet amb Junts per Catalunya i Esquerra. Elsa Artadi ha recordat el pacte amb Esquerra per donar suport a Puigdemont, mentre que el republicà Raül Romeva subscriu l'acord però no aclareix si Esquerra votarà a favor de la seva investidura./ L'últim contacte de Torrent ha estat amb la líder de Ciutadans, el grup majoritari. Inés Arrimadas recorda que Puigdemont està fugit de la justícia i demana al president del Parlament que no el proposi com a candidat per preservar, diu, la institució.
  • Després del Consell de Ministres dels divendres, el portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo, ha dit que li correspon al Parlament prendre la decisió que consideri sobre la investidura del proper president de la Generalitat. Però avisa que no pot ser al marge de la llei.
  • L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 66 anys i mig de presó el conegut com a tercer violador de l'Eixample. Considera provades les agressions sexuals a les 4 víctimes que van declarar al judici i que va robar a tres d'elles. En canvi l'absol d'una cinquena agressió perquè la víctima no va assistir a la vista./ L'ajuntament i el Port de Barcelona han acordat limitar a 7 les terminals de creuers i allunyar-les del centre de la ciutat./ I ja s'ha confirmat la presència d'un llop al Solsonès, a Port del Compte. Els tècnics de la Generalitat l'han pogut fotografiar, tot i que ja feia temps que en tenien molts indicis. De fet, a finals d'estiu es van constatar 7 atacs d'aquest animal, que és un mascle, a ramats d'ovelles. Davant la preocupació dels ramaders, ara es reforçaran les tanques de protecció del bestiar entre altres mesures de protecció.
  • El Barça continua el seu pla de renovacions, i després d'assegurar la continuïtat de Leo Messi, Andrés Iniesta i ahir la de Gerard Piqué, avui ha estat el torn de Sergi Roberto. El de Reus firmarà, en els propers dies, la seva ampliació de contracte fins al 2022./ En plena eufòria per la victòria davant el Barça a la Copa, l'Espanyol prepara el partit de lliga de demà contra el Sevilla./ I el Girona també jugarà demà a la tarda, en aquest cas al Wanda Metropolitano davant del segon classificat, l'At.de Madrid./ I acabem els esports als tribunals perquè l'Audiència Nacional ha tornat a rebutjar la llibertad provisional de l'expresident del Barça, Sandro Rosell, que fa 8 mesos que és a Soto del Real.
  • Després de 20 anys de fer música per ell i pels altres, XARIM ARESTÉ s'ha revelat com un dels cantautors més destacats de l'escena musical catalana. Avui serà el cicle de concerts del Sant Andreu Teatre.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán