L'Informatiu: L'informatiu 2 - 17/11/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu 2 - 17/11/2014

17/11/2014 00:10:14
L'informatiu 2 - 17/11/2014 L'informatiu 2 - 17/11/2014
L'informatiu 2 - 17/11/2014 00:10:14 17/11/2014
Sinopsis

 

RAJOY VINDRÀ A CATALUNYA

Respondrà la carta de Mas i podria venir dissabte

L'anunciada  visita de Mariano Rajoy a Catalunya genera poques expectatives entre els partits catalans. El president prometia també ahir des d'Austràlia respondre per escrit la carta d'Artur Mas on li reclama un referèndum vinculant, tot avançant que no discutirà sobre sobirania. Convergència es mostra disposada a dialogar, però manté el full de ruta, amb el suport d'ERC. 

Comissió sobre frau fiscal

FETES LES PETICIONS DE COMPAREIXENÇA

Aquesta setmana començarà a treballar la comissió d'investigació creada arran del cas Pujol en què els grups parlamentaris votaran les peticions de compareixença, entre les quals destaquen tota la família Pujol, la família Mas, expresidents espanyols i Luís Bárcenas. 

Núñez pare i fill, a la presó

PRIMERA NIT A QUATRE CAMINS

Primera nit a la presó de l'empresari i expresident del Barça, Josep Lluís Nuñez, i el seu fill. Van ingressar ahir a la tarda a Quatre Camins per complir una condemna de dos anys i dos mesos per suborn. Núñez, de 83 anys, podria aconseguir un tercer grau o semillibertat en qüestió de pocs mesos.

Menys vendes que els laborables. 

OBRIR ELS FESTIUS NO CONVENÇ

L'Ajuntament de Barcelona proposa als comerciants repetir l'experiència d'obrir els comerços els diumenges només a l'estiu.  Aquest any només van obrir una quarta par. Els comerciants estan dividits sobre els efectes de la mesura i no tenen clar si tornaran a repetir-la   

Espanya-Alemanya, a Vigo

KIKO CASILLA PODRIA DEBUTAR DEMÀ

La selecció espanyola està concentrada a Vigo on demà juga un amistós contra Alemanya. Les dues últimes campiones del món presentaran moltes cares noves. Del Bosque ha deixat entreveure que podrien debutar el porter de l'Espanyol Kiko Casilla i l'ex blaugrana Nolito.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán