L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 16/05/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 16/05/2017

L'Informatiu 2 - 16/05/2017

Disponible hasta 21-02-2222

16/05/2017 00:12:02
L'Informatiu 2 - 16/05/2017 L'Informatiu 2 - 16/05/2017
L'Informatiu 2 - 16/05/2017 00:12:02 16/05/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Una notícia que s'acaba de confirmar: La Fiscalia Superior de Catalunya ja ha presentat la querella contra la compra d'urnes que prepara la Generalitat de Catalunya amb la possibilitat que les pogués utilitzar pel referèndum que pretén celebrar a la tardor. La fiscalia actúa contra la consellera de Governació, Meritxell Borras, i contra el seu número dos pels delictes de desobediència, prevaricació i malversació
  • Mentrestant la reunió del govern català ha estat avui marcada per les discrepàncies entre el PDECAT i Esquerra per la decisió de la Generalitat de no acusar Convergència per l'espoli del Palau de la Música.
  • Doncs el delegat del govern ha tret importància a l'absència dels representats de l'estat a la reunió del consorci del Palau. Enric Millo ha advertit que la decisió no és definitiva i ha assegurat que es farà justícia i es perseguirà els corruptes.
  • Finalment ha començat el judici pel cas Adigsa, considerat l'origen del cas 3 per cent. Finalment 6 dels 7 acusats han acceptat un pacte amb la fiscalia i han admès el pagament de comissions per aconseguir obra pública.
  • Els dos agents de la Guàrdia Urbana acusats de la mort d'un tercer policia declaren avui davant el jutge. Anem als Jutjats de Vilanova i la Geltrú per saber si ja han començat les declaracions./ Mesures urgents i contundents per evitar més accidents mortals a les carreteres provocades per conductors sota els efectes de l'alcohol o les drogues. Als reincidents se'ls retirarà el carnet i hauran de ser valorats mèdicament per poder recupera-lo. Mesures que la DGT aplicarà de forma prioritaria./ La polèmica sobre les cues a l'aeroport del Prat no s'atura. I avui s'hi han referit tant el delegat del Govern a Catalunya com la portaveu de la Generalitat.
  • Ni pensa plegar ni creu que el model del Barça estigui esgotat. Així de clar ha parlat avui el president Bartomeu, que ha defensat la continuïtat, ha dit, d'una ERA guanyadora.
  • Aquesta és la pantalla que s'han trobat molts dels que han intentat comprar una entrada pel concert dels Rolling Stones a Barcelona. En alguns casos han hagut de fer cues de més de 20 minuts per poder a accedir a la venda
  • I més novetats musicals perquè els barcelonins SIDONIE tenen nou videoclip amb el tema Siglo XX. És el segon senzill de l'últim disc "El Peor Grupo del Mundo" amb el que estan fent una gira amb força èxit coincidint amb els 20 anys de trajectòria musical.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán