L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 12/08/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 12/08/14

12/08/2014 00:06:50
L'Informatiu 2 - 12/08/14 L'Informatiu 2 - 12/08/14
L'Informatiu 2 - 12/08/14 00:06:50 12/08/2014
Sinopsis

 EL FUTUR DE LA CONSULTA

Ortega admet que no es podrà fer el 9N si el Constitucional no ho permet

si el Constitucional ho prohibeix, el 9 de novembre no es podrà celebrar una consulta sobre el futur de Catalunya.  Joana Ortega diu que si no hi ha marc legal la votació s'hauria d'ajornar. Respon d'aquesta manera a aquells qui, com els seus socis d'Esquerra Republicana, demanen que en qualsevol circumstància es posin les urnes. Des d'Esquerra exigeixen que es cumpleixi el compromís adquirit passi el que passi...

CAS JORDI PUJOL

La família estudia si denuncia els dos bancs andorrans on tenia comptes

Aliè a aquestes informacions, Jordi Pujol continua a Queralbs amb la seva dona, MArta Ferrusola... La família està estudiant denunciar els dos bancs andorrans on han tingut comptes, la Banca Privada Andorrana i l'Andbank. Volen saber quin directiu o treballador va, suposadament, vulnerar el secret bancari filtrant informació sense que existís cap petició formal ni del govern ni de la justícia. 

BOICOT DE RÚSSIA

A Lleida ja noten els nefastos efectes del veto als productes frescos

El conseller d'agricultura, Josep Maria Pelegrí, lamenta que la Comissió Europea no tingui intenció d'aprovar nous ajuts 

MARTINO SELECCIONADOR ARGENTÍ

Ter Stegen fa treball específic i Jeremy Mathieu rep l'alta mèdica

El Barça segueix amb l'exigent posada a punt física que vol Luis Enrique i aquest matí s'ha tornat a entrenar. 

ARRIBA DEL LABORAL KUTXA

El pivot Tibor Pleiss es converteix en el tercer fitxatge del Barça

En bàsquet, després de Satoransky i Doellman, el Barça ha fitxat el pivot Tibor Pleiss. L'alemany arriba procedent del Laboral Kutxa per ocupar el lloc de Joey Dorsey i ha signat un contracte per a les dues pròximes temporades. Pleiss formarà una parella de luxe amb Ante Tomic, tots dos per sobre dels 2 metres 15 centímetres, al joc interior de Xavi Pascual. Ara la secretària tècnica blaugrana busca un aler de garanties per cobrir la baixa de Kostas Papanikolau, que marxa a l'NBA. 

LA REINA DEL DISCO

Gloria Gaynor interpreta els èxits més coneguts de la seva carrera

La incombustible cantant norT-americana va aconseguir que tot el públic acabés dret i ballant els seus grans hits... Temes com "I am what I am" o "Never can say goodbye", van sonar amb força i els espectadors van respondre amb ganes. Acabem avui amb aquesta reina de la música disco. Les notícies tornen a tres quarts de vuit, a la dos.Que passeu molt bona tarda.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán