L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 11/07/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 11/07/2014

11/07/2014 00:07:10
L'Informatiu 2 - 11/07/2014 L'Informatiu 2 - 11/07/2014
L'Informatiu 2 - 11/07/2014 00:07:10 11/07/2014
Sinopsis
  • Finalment sembla que sí que hi podria haver trobada entre Mariano Rajoy i Artur Mas. Després d'uns dies de declaracios i contradeclaracions sobre si el president de la Generalitat havia demanat o no una entrevista, avui, en la roda de premsa del Consell de ministres, la vicepresidenta del govern ha confirmat que es treballa en la trobada entre tots dos. Sáenz de Santamaría no ha volgut aclarir, però, quin dels dos presidents ha pres la iniciativa de trucar per no alimentar, ha dit,  el ball de declaracions i equívocs que s'ha produït en els últims dies.
  • El consell de ministres ha aprovat també el decret que regula l'es-co-larització d'aquells alumnes que, a Catalunya, demanin estudiar també en castellà i hagin d'anar a centres privats. Estableix que el  Ministeri d'Educació  pagui a les famílies el cost de portar els seus fills a aquestes escoles. Després, Hisenda restarà aquest cost a la Generalitat. El ministre d'educació explicava els casos en que s'aplicarà./ Paralelament,  la consellera d'ensenyament ha anunciat que presentaràn un recurs contra la mesura perquè la troben injusta i innecessaria.
  • Avui és previst que s'acabi de redactar la ponència sobre la llei de consultes que elabora el Parlament de Catalunya i que Convergència voldria votar al setembre al ple. 
  • Luís Suarez ja és oficialment el quart fitxatge de la temporada del Barça. El club ha arribat a un acord amb el Liverpool pel traspàs del davanter uruguaià. El comunicat del Barça també diu que el jugador vindrà la pròxima setmana a Barcelona per passar la revisió mèdica i signar per les pròximes cinc temporades. El dia de la presentació serà segurament dimecres que ve i el seu cost és d'uns 81 milions d'eruos. El que ja se sap és que lluirá a l'esquena el número nou que ha deixat bacant Alexis Sánchez. El xilè va fer oficial ahir el fitxatge per l'Arsenal d'Aren Wenger.
  • "Porgy and Bess", la coneguda òpera de George Gershwin torna aquesta nit al liceu, on no es representava des de feia 32 anys. Aquest "summertime" és probablement la peça més coneguda i versionada de l'òpera, que narra l'amor entre Porgy i Bess, els protagonistes, que originalment se situa a un barri pobre de Carolina del Sud però que en aquesta versió es trasllada a Sudàfrica, amb la companyia d'Òpera de Ciutat del Cap
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán