L'Informatiu I Notícies del dilluns 11 de març - RTVE.es
L'Informatiu  l'Informatiu 2 - 11/03/2019

11/03/2019 00:11:28
l'Informatiu 2 - 11/03/2019 l'Informatiu 2 - 11/03/2019
l'Informatiu 2 - 11/03/2019 00:11:28 11/03/2019
Sinopsis

El Consell Executiu s'ha reunit avui a la Val d'Aran, encara amb Elsa Artadi i Laura Borràs, a la taula del Govern. El president Torra les ha de substituir perquè van a les llistes de Junts per Catalunya a Barcelona i al Congrés, després que Carles Puigdemont ha imposat als seus fidels. Ell mateix serà candidat a les europees competint amb Oriol Junqueras. Els anomenats pragmàtics del PDECAT, com Carles Campuzano, ja no hi seran i fet que fa créixer encara més la bretxa oberta al partit.

La Generalitat es presentarà com a acusació particular per l'atac a un centre de menors no acompanyats aquest cap de setmana a Castelldefels. Una vintena d'encaputxats van entrar a l'edifici on s'allotgen i van causar-hi desperfectes. Un dels menors i dos educadors van resultar ferits. Els mossos treballen per identificar els autors de les agressions.

Un veí de Granollers, de 46 anys, és una de les 157 víctimes mortals de l'accident d'avió d'aquest cap de setmana a Etiòpia. Un altre espanyol també ha mort en el sinistre. Després de l'accident, Ethiopian Airlines ha decidit no utiilitzar el model de boing accidentat mentre se n'investiguen les causes.

Els pares Claretians han confirmat que han traslladat als Mossos d'Esquadra la informació que els havien sol·licitat sobre l'exconserge, no religiós, denunciat per presumptes abusos sexuals. La denúncia l'ha presentat una exalumna que els hauria patit els anys 80. L'home es va jubilar a mitjans dels 90. D'altra banda, la Fiscalia ha arxivat la denúncia dels mateixos claretians contra un sacerdot, el pare Figueras, perquè considera que la víctima No ha denunciat i que els presumptes abusos, a més, haurien prescrit.

Dagoll Dagom i T de Teatre produeixen l'obra que prorroga funcions arran de la bona acollida del públic. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán