L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 08/05/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 08/05/2018

L'Informatiu 2 - 08/05/2018

Disponible hasta 21-02-2222

08/05/2018 00:12:01
L'Informatiu 2 - 08/05/2018 L'Informatiu 2 - 08/05/2018
L'Informatiu 2 - 08/05/2018 00:12:01 08/05/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Tot apunta a que dilluns vinent, com a molt tard, ja haurà començat el debat d'investidura amb un candidat alternatiu a Carles Puigdemont. És el que ha dit aquest matí la portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi. Tot es desencallarà quan el TC suspengui la reforma de la llei de la presidència que permetia la investidura a distància. Precisament demà el Consell de ministres es reuneix per a presentar el recurs contra aquesta llei al TC. Per cert que l'Alt Tribunal manté vigent el vot delegat de Puigdemont i Comín, tot i haver admès a tràmit el recurs d'ampara de Ciutadans.
  • Els partits no independentistes responsabilitzen Carles Puigdemont de la situació de bloqueig i reclamen que posi per davant els interessos de Catalunya als seus. El PSC també presentarà un recurs d'empara contra la reforma de la llei de presidència al Constitucional, tal com ja van anunciar C's i populars.
  • Al Suprem avui han comparegut els exconsellers de la Generalitat processats i que no són a la presó o fugits. També ho ha fet l'exparlamentària de la CUP, Mireia Boya. Ho ha seguit Isabel Palacios.
  • L'expresident Jordi Pujol va reaparèixer públicament ahir al vespre per primera vegada després de confessar que, durant 30 anys, va tenir una herència familiar sense declarar a Andorra. Amics i antics col·laboradors van homenatjar-lo en un acte en què es va reivindicar el seu llegat polític al capdavant de la Generalitat. Pujol va treure pit de la tasca de govern que va liderar. Alhora, va admetre que se sent dolgut amb ell mateix.
  • Avui hem conegut un nou baròmetre del CIS que inclou la intenció de vot en cas d'unes eleccions generals. Les guanyaria el PP tot i que continuaria perdent vots. Ciutadans pujaria a la segona posició i es quedaria molt aprop dels populars. Una enquesta feta en plena crisi Cifuentes.
  • Albert Cavallé, l'home que algunes dones acusen d'haver obtingut diners d'elles aprofitant una suposada relació sentimental, ha tornat a passar avui pels jutjats. El que anomenen "l'estafador de l'amor" te un total de 17 denuncies.
  • Més de 80.600 alumnes han començat avui avui les proves d'avaluació de sisè de primària.
  • Iniesta no jugarà finalment al CHONGQUING de la Superlliga xinesa i el seu futur podria estar al Japó. El manxec no farà oficial el seu futur fins després d'acabar la temporada amb el Barça. Els de Valverde reben demà al Vila-real i els groguets ja han deixat clar que li faran el passadís al campió de lliga.
  • En la recta final, us convidem a un tastet de Sidonie. I és que el trio barceloní està preparant, pel diumenge 27 d'aquest mes, un concert pensant per anar-hi tota la família.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán