L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 07/02/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 07/02/2018

L'Informatiu 2 - 07/02/2018

Disponible hasta 21-02-2222

07/02/2018 00:12:02
L'Informatiu 2 - 07/02/2018 L'Informatiu 2 - 07/02/2018
L'Informatiu 2 - 07/02/2018 00:12:02 07/02/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Matí de reunions al Parlament per mirar de tancar un acord que segons Junts per Catalunya és imminent. Des d'Esquerra ho neguen i només reconeixen avenços. El que si admeten és que segueixen treballant per intentar aconseguir la investidura de Puigdemont i a la vegada tenir un govern efectiu. Tot i que l'entorn de Puigdemont ja hauria posat data a la investidura a Brussel·les, el dia 18, la realitat és que les diferències persisteixen.
  • La situació política també ha marcat el primer ple del Congrés d'aquest any. Goven i partits independentistes s'han tornat a enfrontar pel bloqueig polític a Catalunya. Però no ha esta l'únic rifi-rafe. A la sessió de control , Rajoy i Rivera han evidenciat un cert distanciament sobre la situació a catalunya. El líder de Ciutadans ha demanat explicacions al president pel suposat ús del FLA per a finançar l'1-O. Rajoy ho ha negat i li ha retret les reiterades crítiques al govern.
  • I avui s'han filtrat part de les declaracions d'Oriol Junqueras i Jordi Sánchez davant el jutge del Suprem, Pablo Llarena.
  • Localitazat a Sant Andreu de la Barca el camió robat a Castellbisbal. Els mossos havien enviat una nota als cossos i forces de seguretat de l'Estat i a les policies locals advertint de la desaparició del vehicle ja que el nivell d'alerta antiterrorista es manté de 4 sobre 5. En tot cas, sempre han insistit en que no hi havia cap indici que faci pensar que el camió es vulgui utilitzar amb finalitats terroristes
  • Mica en mica les comarques més afectades per la nevada van tornant a la normalitat. Al Pirineu ja es fa vida normal més enllà dels inconvenients que causen el fred intens i les gelades. A alta muntanya, però, el risc d'allaus és alt, per això, a les estacions d'esquí ja els provoquen de manera controlada./ Una operació del Mossos contra la banda motera dels àngels del infern permet la detenció de 17 membres a Barcelona i l'àrea metropolitana.
  • Aquest gest de Piqué silenciant a l'afició de Cornellà-El Prat no tindrà sanció./ Mentrestant la polèmica entre clubs continua. Al Barça segueixen fent costat al seu jugador i avui l'ha defensat el president Bartomeu./ Al vestidor perico no van agradar gens les accions del central blaugrana
  • Els amants del rock dur tenen aquesta nit una cita marcada en vermell al Palau Sant Jordi..... METALLICA, la llegendaria banda del Heavy Metal, torna a Barcelona després d'una dècada d'absència amb el seu últim disc sota el braç...amb totes les entrades venudes des de fa mesos.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán