L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 06/06/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 06/06/2017

L'Informatiu 2 - 06/06/2017

Disponible hasta 21-02-2222

06/06/2017 00:12:03
L'Informatiu 2 - 06/06/2017 L'Informatiu 2 - 06/06/2017
L'Informatiu 2 - 06/06/2017 00:12:03 06/06/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Germà Gordó seguirà al Parlament com a diputat no adscrit... malgrat les demandes del PDECAT, d'ERC i del mateix govern per que hi renunciï. L'ex conseller no només ha decidit seguir com a parlamentari si no que trenca amb el partit i estudia nous espais polítics. El comunicat de Germà Gordó és el seu darrer acte de rebel.lia contra Junts pel sí i el PDECAT. No abandona, anuncia, i deixa clares discrepàncies antigues i recents amb la direcció del seu partit, i directament amb Marta Pascal. Diu que sent un cert alliberament per fer i desfer des del seu escó... amb la intenció, diu, de cobrir un espai central orfe de representació.
  • Al judici pel cas Palau avui les defenses han començat a presentar els seus informes finals. L'advocat de Fèlix Millet ha afirmat que el seu client també va fer coses positives pel Palau de la música i ha criticat que les penes sol·licitades siguin més dures per a ell que per a Jordi Montull. 
  • De la familia Pujol Ferrusola... avui hem escoltat al fill petit, Oleguer Pujol que denuncia una persecució acarnissada cap al seu pare i nega que la família hagi actuat com un clan criminal. Assegura que hi ha un atac orquestat desde Madrid per acabar amb l'expresident, i la seva família. També contra el seu germà Jordi Pujol Ferrussola, a qui diu, han enviat a la presó sense concretar cap fet delictiu.
  • En poques hores es reuneix el Pacte Nacional pel Referèndum. Carles Puigdemont escoltarà les entitats i els partits compromesos amb la consulta independentista abans d'anunciar la data i la pregunta en un acte solemne previst per aquesta setmana. Els organitzadors esperen també que Puigdemont informi dels passos que farà l'executiu per convocar el referèndum. Avui sí hi assistirà Catalunya en Comú que vol que sigui aquesta plataforma qui tuteli una consulta efectiva tant si és unilateral com pactada./ Des de Catalunya Si que es POt, el diputat Dante Fachín demana no supeditar l'òrgan a les estratègies del Govern i els partits.. I Miquel Iceta, del PSC, planteja que encara hi ha temps de negociar amb l'Estat.-
  • "Barça,Madrid, Girona ja esta aqui " va ser el crit que més es va escoltar ahir durant la celebració de la ciutat de l'ascens a primera divisió de l'equip de futbol.
  • Pas endavant del Festival Mas i Mas, que avui ha presentat la programació d'aquest estiu. Més de 200 actuacions en música, teatre i dansa.. Andrea Motis, Mario Biondi, Chano Domínguez, Ignasi Terraza i molts altres artistes de primer nivell actuaran al Teatre Grec o repartits en diversos escenaris
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán