L'Informatiu: L'Informatiu - 18/07/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 18/07/14

18/07/2014 00:27:38
L'Informatiu - 18/07/14 L'Informatiu - 18/07/14
L'Informatiu - 18/07/14 00:27:38 18/07/2014
Sinopsis

 

Creix l'expectativa al voltant de la trobada que, previsiblement, han de mantenir Rajoy i Mas abans de finals de mes. Per Convergència, qualsevol proposta que pugui fer el govern espanyol s'hauria de consultar als catalans, pel PSC és una bona senyal que la reunió se celebri i el PP manté que la consulta no es negociarà. Mentrestant, Mas presideix a aquesta hora la tercera reunió del Pacte Nacional pel Dreta a decidir que agrupa els partidaris de la celebració d'una consulta. 

La comunitat internacional demana que s'investiguin les causes de la caiguda de l'avió de malaisian airlines que ahir es va estavellar a ucraïna amb prop de 300 persones a bord. El govern ucraïnès i els prorussos continuen acusant-se mútuament d'haver-lo abatut. Diverses companyies aèries, entre elles Vueling, han decidit evitar l'espai aeri ucraïnès a les seves rutes.

El jutge del cas Mètodo 3 ja ha imputat a l'ex responsable de presons de l'actual govern català, Xavier Martorell, pels delictes d'apropiació indeguda i estafa relacionats abm l'spionatges a polítics que hauria pagat amb diners del Barça. 

L'ajuntament de Cadaqués busca la manera d'evitar que els porcs senglars del parc natural del Cap de Creus segueixin acostant-se a la localitat. De fet, molts acaben a la platja on beuen aigua de mar i sorprenen als banyistes. 

El francès Jeremy Mathieu demana al València que el deixi marxar al Barça mitjançant una carta. El defensa diu que té l'oportunitat de jugar al club més gran del món i li recorda al president Amadeo Salvo que li va prometre que negociaria el seu traspàs si arribava una bona oferta per ell. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán