L'Informatiu - 18/03/2019
L'Informatiu  L'Informatiu - 18/03/2019

L'Informatiu - 18/03/2019

Disponible hasta 21-02-2222

18/03/2019 00:27:05
L'Informatiu - 18/03/2019 L'Informatiu - 18/03/2019
L'Informatiu - 18/03/2019 00:27:05 18/03/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Els partits ultimen les llistes per les eleccions generals, amb fitxatges o relleus, però també amb tensions. Un candidat de Podem s'ha despenjat de la llista pel tarannà, diu, independentista de la candidatura, mentre que es mantenen vius els retrets dels Comuns als republicans pel fitxatge de Joan Josep Nuet.

Aquestes eleccions també tindran, per primer cop, tres dones com a cap de llista al Congrés per Barcelona. Mertixell Batet al PSC, Inés Arrimades per Ciutadans, i l'últim anunci ha estat el de Cayetana Álvarez de Toledo, pel PP. Avui la direcció li ha donat ple suport enfront d'algunes crítiques.

L'ajuntament de Barcelona va retirar el llaç groc la setmana passada, la Generalitat, en canvi, el manté. Un cop estudiades les al·legacions del president Torra, quines passes pot fer la Junta Electoral?

En la reunió d'avui, la JEC es replanteja també el permís que va donar als partits per Registrar els DNI de les persones amb discapacitat intel·lectual que, segons els apoderats o interventors, no exerceixin el dret a vot de forma conscient lliure i voluntària. Aquesta revisió arriba després de les queixes de diverses associacions que treballen amb aquest col·lectiu

Els transportistes autònoms del Port han tornat a causar problemes de trànsit a Barcelona amb marxes lentes. Reclamen millores econòmiques i la reducció del temps d'espera a les terminals del Port.

L'Observatori Contra l'Homofòbia alerta d'un augment de les incidències homòfobes a Barcelona. Segons les seves dades, en aquest primer trimestre s'han doblat les accions, ja siguin verbals o físiques, respecte el mateix període de l'any passat.

Uns 4.000 abonats de barris del nordest de Barcelona han patit talls de llum aquest matí./ Ser capaç d'assistir i atendre tot tipus de clients, també persones amb discapacitat, als hotels , museus i atraccions de Barcelona és l'objectiu del curs que s'ha celebrat a la ciutat. Les entitats de discapacitats alerten que NO tot es redueix a eliminar les barreres arquitectòniques./ Estem en plena temporada de calçotades: la majoria se celebren a l'aire lliure i, és clar, molts hi porten els gossos. Doncs alerta perquè els veterinaris recorden que donar Calçots a aquests animals pot ser MOLT perillós.

Messi va fer posar dret el públic del Villamarín després d'una altra exhibició. / L'Espanyol ahir va veure trencada la ratxa de sis partits sense perdre. / El gran partit de la jornada va ser l'Atlètic de Madrid-Barça amb més de 60.000 espectadors.

Els dispositius mòbils ens permeten escoltar llibres en qualsevol moment i en qualsevol lloc. En només un any la demanda d'àudio llibres ha crescut un 23 per cent i ha revitalitzat sectors com el doblatge o la sonorització.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán