L'Informatiu: L'Informatiu - 16/07/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 16/07/14

16/07/2014 00:28:05
L'Informatiu - 16/07/14 L'Informatiu - 16/07/14
L'Informatiu - 16/07/14 00:28:05 16/07/2014
Sinopsis

 

La llei que els partits proconsulta volen fer servir per convocar-ne una sobre la independència el 9 de novembre ha passat aquesta matí el seu penúltim tràmit parlamentari. Els vots de Convergència, Esquerra, PSC, Iniciativa i la CUP han donat la llum verda al text a la comissió d'Afers Institucionals del Parlament. En contra, PP i Ciutadans que consideren que és una coartada  i que només amaga un objectiu sobiranista. El PSC hi ha votat a favor però diu que no serviria per fer un consulta al novembre.

El Ministeri de Sanitat i Afers Socials aprova avui amb els consellers autonòmics el repartiment de 16 milions d'euros destinats a combatre la pobresa infantil que afecta més de 2 milions de nens. L'executiu català, que rebrà uns 700 mil euros, creu que els diners estan mal repartits perquè no tenen en compte el volum de població.  

Conflicte entre hotelers i propietaris d'apartaments turístics. L'ajuntament de Barcelona ha multat mig miler de propietaris per incomplir la normativa. El gremi d'hotelers demana més regulació mentre que el sector dels apartaments parla de monopoli.

Bandera verda a les platges del Maresme que en les últimes hores han prohibit el bany per la presència de tres tintoreres. Els equips de la Creu Roja han rastrejat el litoral aquest matí i no les han vist. 

Luis Enrique manté l'incògnita sobre el futur de Xavi i Dani Alves en la primera roda de premsa de la temporada. En canvi, el tècnic asturià ha deixat clar que per ell Messi segueix sent el millor del món i que vol un Barça amb molta empenta i que jugui sempre a l'atac.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán