L'Informatiu: L'Informatiu - 15/07/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 15/07/14

15/07/2014 00:20:59
L'Informatiu - 15/07/14 L'Informatiu - 15/07/14
L'Informatiu - 15/07/14 00:20:59 15/07/2014
Sinopsis

 

Oriol Pujol ja no és diputat al Parlament de Catalunya. La Mesa de la cambra catalana ha acceptat aquesta matí la renúncia que va fer pública per sorpresa ahir al vespre. Una renúncia que també afecta a la secretaria general de Convergència Democràtica que havia abandonat temporalment. El partit decidirà el seu substitut al setembre. Decisions que pren 16 mesos després de la seva imputació pel cas ITV: primer per suborn i després per tràfic d'influències. 

Alerta de la Taula del Tercer Sector: les retallades socials afecten directament a la salut de molts dels cuidadors de malalts físics i mentals. A L'Informatiu en endinsarem en la seva realitat i en alguns dels tallers que els ajuda a millorar la seva qualitat de vida.

Molts propietaris d'embarcacions d'Empuriabrava han deixat de pagar les quotes dels amarradors al·legant un servei deficient. L'empresa concessionària, en canvi, ho atribueix a que la Generalitat vol traspassar la gestió a l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, tot i que encara no hi ha cap acord tancat.  

La bellesa captiva, és el títol de l'exposició que a partir de demà mostra al CaixaForum un recull d'obres de petit format de la col·lecció del Museu del Prado. Des del segle II abans de crist,  fins al XIX, amb obres de Goya, Tiziano, Velázquez o Mariano Fortuny, la mostra vol ser un recorregut per la història de l'art. 

Luis Enrique dirigeix el primer entrenament com a tècnic del Barça. L'asturià només ha comptat amb deu jugadors ja que Adriano, amb molèsties, s'ha quedat al gimnàs. Luis Suárez va arribar anit a Barcelona, però la seva presentació està ajornada 'sine die' per la sanció de la FIFA.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán