L'Informatiu: L'Informatiu - 14/01/2019 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 14/01/2019

L'Informatiu - 14/01/2019

Disponible hasta 21-02-2222

14/01/2019 00:57:58
L'Informatiu - 14/01/2019 L'Informatiu - 14/01/2019
L'Informatiu - 14/01/2019 00:57:58 14/01/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Els comptes contemplen que l'Estat destini a Catalunya gairebé el 17% de les inversions territorials, l'equivalent a 2.051 milions d'euros. Tot i que la xifra és superior a la d'exercicis anteriors, la inversió segueix estant per sota del que marca l'Estatut, tot i que falten sumar partides, com les de Foment.

No està garantit que els comptes passin el primer examen: el debat a la totalitat a mitjans febrer. No tenen el suport ni d'Esquerra, ni del PDECAT, que avui ha reunit la seva executiva a Waterloo per buscar la unitat SOBRE ELS PRESSUPOSTOS, ANNA FORMENT.

Els comuns demanen tant als independentistes com a Pedro Sánchez responsabilitat per aprovar els pressupostos. Mentre que el Partit Popular el titlla de mentider per voler esgotar la legislatura.

A Pineda de Mar s'ha convocat una concentració aquesta tarda pel presumpte cas de maltractament infantil que va transcendir divendres. Un nadó de només dos mesos que està ingressat a l'hospital Vall d'Hebron amb lesions molt greus... L'AJUNTAMENT DE PINEDA, VANESA BENEDICTO, HA DECIDIR PRESENTAR-SE COM A ACUSACIÓ PARTICULAR

I després de que els Mossos confirmin que, efectivament, el pis de Badalona on es va originar un incendi el passat 5 de gener tenia la llum punxada, avui l'Ajuntament ha anunciat que farà una fotografia exhaustiva dels barris per veure on hi ha sobrecàrrega elèctrica

Els sindicats dels Mossos adverteixen, com ja us vam avançar a l'Informatiu, que NO hi ha prou efectius per fer front a les onades de robatoris al Maresme. Avui s'han concentrat amb els veïns davant l'Ajuntament de Dosrius.

Proactiva Open Arms denuncia que Capitania Marítima de Barcelona, que depèn del ministeri de Foment, li ha denegat el permís per poder salpar cap a Líbia

Els trasplantaments d'òrgans han augmentat un 3'9% en un any a Catalunya. Això es tradueix en què s'han fet 150 trasplantaments, per cada milió de persones: una de les taxes més altes del món.

El segon gol del Barça a l'Eibar passarà a la història per ser el 400 de Leo Messi a la lliga.

TVE CATALUNYA complim enguany 60 anys. Un aniversari que coincideix amb la voluntat de la direcció de RTVE d'ampliar la programació en català. La graella de la 2 anirà incorporant més programes de producció propia i també es planteja doblar-ne d'altres, com per exemple alguns dels documentals pels quals és coneguda la cadena. El director d'RTVE a Catalunya, Carles González, n'ha parlat aquest migdia a RAC-1.

Aquests dies podem recórrer l'evolució de la nostra societat des de finals del segle XIX fins a mitjans del segle passat a través de l'exposició "El Boom de la Publicitat" al Museu del Disseny de Barcelona.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán