L'Informatiu: L'Informatiu - 13/10/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 13/10/2017

L'Informatiu - 13/10/2017

Disponible hasta 21-02-2222

13/10/2017 00:25:48
L'Informatiu - 13/10/2017 L'Informatiu - 13/10/2017
L'Informatiu - 13/10/2017 00:25:48 13/10/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Malgrat les pressions que està rebent de la CUP, l'ANC i Omnium cultural, que volen el trencament, el conflicte: cuanto peor, mejor. Malgrat això, mantinc esperansa que president puigdemont reflexionarà.
Sectors de l'independentisme pressionen Carles Puigdemont perquè aixequi ja la suspensió de la declaració d'independència. A tres dies perquè finalitzi el termini que el govern ha donat al president de la Generalitat per respondre al seu requeriment, la CUP i l'ANC li han demanat per carta que tiri pel dret ja que no veuen marge a la negociació amb l'estat. De moment, Puigdemont manté el silenci.

El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, ha descartat avui una possible mediació de la Unió Europea a Catalunya. El dirigent assegura que aquesta opció.

La regió metropolitana de Barcelona ha generat aquest any més de 2 milions de tones de residus.
1, 24 quilos per habitant i dia. La mitjana de recollida selectiva, però, no arriba al 28 per cent. Per això s'estudien noves mesures que passen per l'augment dels cànons i la fiscalització

Al marge de l'actualitat política avui parlarem molt de platges
De les Barcelona per exemple. Un estudi elaborat pel Centre d'Investigacions Científiques confirma que les de Sant Sebastià i la Barceloneta estan saturades. A més, les tres següents en direcció al fòrum estan al límit. L'ajuntament prepara un paquet de mesures per esponjar aquests espais de cara l'any vinent.
A les comarques de l'interior, com la Garrotxa, les xifres d'ocupació també són bones. Allà els establiments estan per sobre del 80%...

Després de l'aturada de seleccions, torna la lliga.
L'Espanyol rep aquesta nit al Llevant, a la recerca del tercer triomf consecutiu a casa per començar a escalar posicions. Demà, torn pel Barça en la seva estrena al Nou Estadi de l'Atlètic de Madrid, el Wanda Metropolitano. Aquesta tarda faran l'únic entrenament amb la plantilla al complet i amb Iniesta gairebé a punt.
El Madrid juga demà a la tarda al camp del Getafe, encara sense Bale, Carvajal, Kovacic ni Keylor Navas.

En bàsquet, el Barça Lassa debuta avui a la màxima competició europea. Ho farà davant el Panathinaikòs al Palau Blaugrana a les nou de la nit. Els de Sito Alonso surten amb la pressió de guanyar per fer oblidar la temporada de l'any passat

Ja hi ha noves dates pel concert de Lady Gaga a Barcelona que es va suspendre pels seus problemes de salut. Seran el 14 i 16 de gener de l'any vinent al Palau Sant Jordi... Les entrades del dia 21 de setembre seran vàlides pel 16 de gener i les del dia 22 de setembre pel 14 de gener. Fins el 12 de novembre es pot demanar la devolució de les entrades a través del punt de venda on es van comprar.


Frank Langella, l'actor americà que va donar vida al mític "Dràcula" al 1979 rep avui el Premi Honorífic del Festival de Sitges. Aquest matí hem parlat amb ell.

Ja es pot visitar una de les exposicions més destacades de la temporada a Barcelona: "l'infern segons RODIN. La mostra recull un centenar d'obres de l'escultor que permeten seguir el procés creatiu del seu gran projecte: "la porta de l'infern".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán