L'Informatiu: L'Informatiu - 13/02/18 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 13/02/18

L'Informatiu - 13/02/18

Disponible hasta 21-02-2222

13/02/2018 00:27:51
L'Informatiu - 13/02/18 L'Informatiu - 13/02/18
L'Informatiu - 13/02/18 00:27:51 13/02/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

A poc a poc s'ha anat recuperant la normalitat a les carreteres que es van veure afectades per la nevada d'ahir i que avui s'ha despertat amb plaques de gel que han obligat a extremar la circulació. A gran part d'Osona i del Bages hi hagut afectacions per centenars d'escolars. Una neu que encara es veia a primera a la Serra de Collserola. El perfil de Barcelona ha quedat ben emblanquinat.

Avui, però , la jornada ja està molt més tranquil·la. Les nevades d'ahir a la tarda han deixat pas a les gelades intenses d'aquesta matinada i a un fred hivernal durant tot aquest matí de dimecres. Durant la tarda el cel es taparà, nevarà al Pirineu, i l'ambient es mantindrà bastant fred arreu. Demà, tornarem a tenir bastants núvols però les temperatures començaran a pujar i fins divendres, els migdies, tindran regust primaveral.

Pel que fa a l'actualitat política, el president del Parlament ha decidit excloure de la reunió de la mesa d'avui la petició de Junts per Catalunya per reformar la llei de presidència i permetre la investidura a distància de Puigdemont. Torrent, a més, ha decidit portar al Tribunal Europeu de Drets Humans les condicions del Constitucional a la investidura de l'expresident.

El 54% dels graduats d'FP està treballant al cap de 9 mesos d'haver acabat els estudis. Per primera vegada des de l'inici de la crisi n'hi ha més que treballen que no pas que continuen estudiant. En el cas de l'FP dual la inserció laboral és encara més elevada: 7 de cada 10 treballa al cap de poc de titular-se.

Torna la champions, amb els vuitens de final, que el Barça no jugarà fins la setmana que ve contra el Chelsea. Mentrestant, l'atenció l'acapara el Madrid-PSG de demà, amb Neymar com a gran protagonista. L'exblaugrana, pretès per l'equip blanc, arriba al Bernabeu com a lider indiscutible del PSG, amb 28 gols i 16 assistències.

Avui celebrarem el dia mundial de la radio i veurem també els preparatius a Terrassa de la gala que a partir de dos quarts d'onze emetrà La 1 de Televisió Espanyola amb tots els concursants d'Operación Triunfo per celebrar el final d'aquesta temporada del programa.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán