L'Informatiu: L'Informatiu - 12/12/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 12/12/2017

L'Informatiu - 12/12/2017

Disponible hasta 21-02-2222

12/12/2017 00:27:34
L'Informatiu - 12/12/2017 L'Informatiu - 12/12/2017
L'Informatiu - 12/12/2017 00:27:34 12/12/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • L'agenda que la Guardia Civil va trobar a casa de l'ex número dos d'Oriol Junqueras durant l'operació contra els preparatius el referèndum il·legal el 20 de setembre segueix donant nous detalls. Segons el que hauria escrit José Maria Jové, Puigdemont, Junqueras i Rovira consideraven que no tenia cap sentit fer un referèndum sense pactar-lo amb l'estat.
  • La vicepresidenta del govern, que s'ha reunit amb la patronal Foment del Treball a Barcelona, ha fet una crida contra el boicot als productes catalans. És el que defensa el PP en una proposició no de llei que es debat avui al Congrés i en la que retreuen als independentistes haver perjudicat a la recuperació econòmica.
  • A l'Audiència Nacional ha començat el judici a l'organitzador de la xiulada a l'himne d'Espanya a la final de la copa del rei al camp nou el 30 de maig del 2015 en presència de Felip Sisè. / Societat Civil catalana diu que la participació el 21-D serà històrica, perquè podria superar el 81%.
  • Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 58 anys i nacionalitat italiana com a presumpte autor de l'homicidi d'una dona, de 48 anys. Tenia nacionalitat xinesa i exercia la prostitució a la zona de la Ronda de Sant Antoni de Barcelona.
  • El Govern d'Aragó denuncia la pèrdua d'una de les peces d'art sacre de Sixena que hauria d'haver arribat en el trasllat d'ahir des de Lleida. El director del museu diocesà diu que l'estan buscant i que, a canvi, han enviat una altra obra que els aragonesos no havien reclamat en el seu inventari
  • Superat l'equador de la campanya electoral, els partits continuen amb les seves propostes... avui en clau econòmica ... i també centrats en el pactes postelectorals. Això en el dia que Carles Puigdemont ha fet la seva primera roda de premsa en videoconferència des de Brussel·les
  • A Barcelona, aquest matí han començat a instal·lar PILONS farcides de formigó al passeig central de la Rambla que ja quedaran fixes. D'aquesta manera es barra l'accés de vehicles, per evitar que es repeteixi un atemptat com el del 17 d'agost passat.
  • L'exèrcit fa a Reus les seves terceres maniobres anuals conjuntes entre els seus efectius
  • El festival de la Infància desapareix tal com l'hem conegut els darrers 50 anys i es transforma en un saló que recrearà una ciutat i les seves professions . Un nou perfil pactat entre la Fira i l'Ajuntament de Barcelona que torna a participar-hi 2 anys després d'haver-se retirat de l'organització./ Els Premis Ondas s'entreguen aquest vespre, per primera vegada a Sevilla./ La setena Gala d'Operación Triunfo ha tornat a créixer en audiència, amb un share del 18 per cent a Catalunya i d'un 19'1 a tot Espanya amb gairebé dos milions i mig d'espectadors de mitjana.
  • Amb xiulets contra els jugadors i amb crits de "Quique vete ya". Així va reaccionar l'afició de l'Espanyol a la derrota contra el Girona que deixa els blanc-i-blaus a quatre punts del descens. En canvi, la plantilla i els seguidors gironins van celebrar un triomf que els situa a un punt de posicions europees./ La plantilla del Barça, mentrestant, disposa de dos dies lliures, aprofitant aquesta setmana neta, sense Copa ni Champions./ Les "guerreres" han dit adéu al Mundial d'Handbol. Com es preveia, el creuament de vuitens amb Noruega estava ple de paranys. / En bàsquet, Barça i Madrid preparen el clàssic d'eurolliga de dijous al Palacio de la Comunidad./ Falten 25 dies per l'inici del Dakar i els pilots enllesteixen els preparatius per disputar el ral·li més dur del món. Entre ells, un cop més, Isidre Esteve.
  • Joan Cardona va ser un dels il·lustradors més coneguts del París de la Belle Epoque... A Barcelona es deixava veure per l'ambient bohemi dels 4 gats... Ara una exposició a la Galeria Gothsland i un llibre vol recuperar la figura del pintor català
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán