L'Informatiu: L'Informatiu - 12/12/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 12/12/2013

12/12/2013 00:28:18
L'Informatiu - 12/12/2013 L'Informatiu - 12/12/2013
L'Informatiu - 12/12/2013 00:28:18 12/12/2013
Sinopsis

CONTACTES DECISIUS

Artur Mas es reuneix amb els partidaris de la consulta

El president de la Generatitat compareixerà d'aqui a uns minuts acompanyat dels líders d'esquerra, iniciativa i la Cup per explicar l'acord a que han arribat a la reunió que han fet aquest migdia al palau de la generalitat. En aquesta compareixença és previst que anunciin la data, la pregunta i la via legal per fer la consulta sobiranista. Segons algunes fonts la pregunta podria ser: Vol vosté que catalunya sigui un estat?

Novetats en el cas ITV

LA DEFENSA DE PUJOL DEMANA QUE S'ARXIVI

La defensa d'Oriol Pujol demana arxivar la causa pel cas ITV. Argumenta que era part de la feina habitual de Pujol proposar alts càrrecs, i per tant no es pot parlar de tràfic d'influències. D'altra banda, un nou informe de l'agència Tributària el situa al centre de la trama.

Explota una caldera a La Garrotxa

UN TREBALLADOR MORT I DOS FERITS

Un treballador ha mort i dos més estan ferits, un d'ells en estat crític a causa de l'explosió d'una caldera de vapor aquesta matinada en una empresa de la Garrotxa. El ferit més greu l'han traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Troballa mèdica a Vall d'Hebron

DETECTARÀ ELS FETUS AMB CARDIOPATIES

Investigadors de la Vall d'Hebron conclouen que una alteració en la sang de dones embarassades pot produir cardiopaties congènites en els nadons. És una troballa que pot ajudar a la detecció precoç de fetus amb problemes de cor i reduir-ne els casos.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán