L'Informatiu: L'Informatiu - 11/12/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 11/12/2014

11/12/2014 00:27:30
L'Informatiu - 11/12/2014 L'Informatiu - 11/12/2014
L'Informatiu - 11/12/2014 00:27:30 11/12/2014
Sinopsis
  • Els Mossos d'Esquadra investiguen les agressions amb arma blanca que van patir anit dos seguidors del Paris Sant Germain a la sortida del partit al Camp Nou./ El primer apunyalament i el més greu, es va podruir  al carrer Felipe de Paz, quan dos encaputxats van abordar al jove fracés amb un ganivet. Segons fonts policials, es podria tractar d'un robatori. L'altra  va ser a l'Avinguda Madrid , quan 3 seguidors del París Saint Germain van ser assaltats per uns encaputxats i 1 d'ells va acabar ferit. Dos incidents diferents pero amb denominadors comuns./ El ministre de l'Interior ha demanat que tothom sigui especialment exigent per garantir que s'expulsa als violents dels camps. Ha apuntat que el Barça, el Madrid i també altres clubs estan fent una bona feina al respecte.
  • Aquest matí el conseller d'economia Andreu Mas-Colell, i La Caixa han signat el contracte d'opció de compra de 18 mesos sobre els terrenys on és previst que es faci el complex d'oci i joc de BCN World. Opció valorada en 110 milions d'eurus. Concretament, el Govern ha pactat amb l'entitat que sigui l'Incasòl qui gestioni l'accés als terrenys d'aquelles empreses que opten a una llicència per posar-hi un casino.  Després de signar, el conseller ha insistit que es tracta d'un pas més d'una llarga col·laboració entre l'administració catalana i La Caixa en el desenvolupament d'aquest projecte. / La patronal de la petita i mitjana empresa ha aplaudit la gestió de la Generalitat en el projecte. La Pimec considera que és una oportunitat de creíxer que no es pot deixar escapar. 
  • La reunió entre Artur Mas i Oriol Junqueras no ha desencallat el debat polític. Cada un segueix defensant el seu pla sobre com encara la situació actual i el govern segueix sense tenir els suports per tirar endavant els pressupostos.
  • Aquest vespre... es repetirà aquesta imatge. En menys d'una setmana, el Rei Felip haurà visitat catalunya, i coincidit amb el president Mas, dues vegades. En la visita de la setmana passada els vam poder veure junts al vehicle que conduïa el monarca... Avui, entregaran els premis empresarials de Foment del Treball. 
  • La Fiscalia ha arxivat la denuncia que diverses entitats va presentar contra diversos missatges a xarxes socials que equiparaven l'independentisme amb el nazisme  La resolució conclou que els textos són profundament reprovables però no suposen una incitació directa a la violència o la discriminació./ Un home de 70 anys ha mort, aquesta matinada, en l'explosió d'una bombona de butà a casa seva, a Mollet del Vallès. Altres 2 persones han resultat ferides lleus i 17 persones han hagut de ser desallotjades perquè l'estructura de l'edfici ha quedat afectada./ El robatori d'unes plantes de marihuana hauria desencadenat el doble crim de Bordils, al Gironès. Sembla ser que els detinguts van forcejar amb els dos homes que pretenien robar la droga i es va produir un tiroteig./ Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat una organització criminal que importava cocaïna des de la República Dominicana fins a Barcelona.
  • A Terrassa els està costant molt recuperar la normalitat després de la ventada de dimarts. L'Ajuntament ha obert una oficina d'atenció als afectats i els està explicant que es farà càrrec dels desperfectes provocats per arbres o mobiliari urbà./ El Consell de Seguretat Nuclear ha qualificat de nivell 1 d'una escala de 7 l'incident que el passat 28 de novembre es va produir a la central nuclear de Vandellòs II. 
  • Messi, Neymar i Luis Suarez van marcar per primer cop en un mateix partit. Els gols del trident blaugrana, van servir per derrotar el PSG  i acabar la primera fase de la champions com a primers de grup./ El Barça aparcarà provisionalment la champions amb la tranquil·litat de sER primer de grup, i a l'espera de conèixer dilluns que ve quin serà el proper rival de vuitens amb el que s'enfrontaran quan es reprengui la competició al febrer./ Malgrat el seu mutisme, no cal ni dir que els blaugrana no volen enfrontar-se a equips com el Manchester City o la Juventus. En canvi, el Schalke i el Shakktar ucraines, classificats ahir, són, a priori, més asequibles. Però, ahir qui tenia més motius per estar content era el City de Pellegrini.
  • Deixem la Champions i parlem de la lliga perquè demà comença una nova jornada amb la visita del Reial Madrid a Almeria./ Malgrat el seu mutisme, no cal ni dir que els blaugrana no volen enfrontar-se a equips com el Manchester City o la Juventus. En canvi, el Schalke i el Shakktar ucraines, classificats ahir, són, a priori, més asequibles. Però, ahir qui tenia més motius per estar content era el City de Pellegrini./ Deixem la Champions i parlem de la lliga perquè demà comença una nova jornada amb la visita del Reial Madrid a Almeria./ Un altre equip andalús, el Granada de Joaquín Caparrós, serà el rival de l'Espanyol diumenge al migdia. L'equip s'ha entrenat aquest matí a porta tancada per preparar el que els jugadors consideren un partit important. Cañas treu dramatisme a la situació de l'equip./ En bàsquet, el Barça podria assegurar-se aquest vespre la primera plaça del grup de l'Eurolliga amb una victòria al Palau contra el Fenerbache turc./ El Forum de Barcelona acull des de fa uns minuts la Final del Gran Prix de patinatge sobre gel
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán