L'Informatiu: L'Informatiu 11/07/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 11/07/2018

11/07/2018 00:29:15
L'Informatiu 11/07/2018 L'Informatiu 11/07/2018
L'Informatiu 11/07/2018 00:29:15 11/07/2018
Sinopsis

El Parlament de Catalunya haurà de decidir com aplica la suspensió als diputats processats pel jutge Llarena. La decisió l'haurà de prendre la mesa, que es reuneix demà, tot i que Junts per Catalunya vol que sigui el ple qui ho faci, amb majoria independentista. En una banda hi ha la suspensió automàtica del jutge i a l'altra el reglament del Parlament, que respecta la voluntat del diputat.

Mentrestant els exconsellers Turull, Rull i Forn ja han arribat a la presó de Lledoners al Bages.

8 dels 9 professors de l'institut de Sant Andreu de la Barca investigats inicialment per la fiscalia després de l'1 d'octubre han demanat el trasllat. Una trentena de professors més d'aquest centre han fet el mateix. Els professors van ser denunciats per presumptament haver humiliat fills de guàrdies civils, en 5 casos la denuncia s'ha arxivat.

Des de principis d'any han mort a les carreteres catalanes un 42% més de persones que al mateix període de l'any passat. Els accidents mortals també han pujat un 32%. L'excés de velocitat, el consum de drogues o alcohol i les distraccions en són les causes principals.

Balaguer no va poder gaudir d'un nou èxit de Robert Martínez al capdavant de la selecció de Bèlgica que va caure eliminada a semifinals davant França. Tot gràcies a un gol del blaugrana Umtiti.

Al Barça han començat les revisions mèdiques, l'endemà que s'hagi confirmat que Cristiano deixa el Madrid per fitxar per la Juventus.

Aquest dimecres les tempestes li tornaran a treure protagonisme a la calor. I és que durant aquesta tarda i el vespre els intensos ruixats i les fortes tempestes, acompanyades de molt aparat elèctric, de pedra o de calamarsa, afectaran moltes comarques.

Una de les dives del pop internacional visita avui Barcelona. Beyoncé actua a l'Estadi Olímpic, on fa hores que hi ha gent fent cua. És l’única parada espanyola de la seva gira "On the run tour II", on també participa el raper Jay-C. L'espectacle inclou una escenografia espectacular, 26 músics i una vintena de ballarins.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán