L'Informatiu: L'informatiu - 08/10/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 08/10/2014

08/10/2014 00:26:51
L'informatiu - 08/10/2014 L'informatiu - 08/10/2014
L'informatiu - 08/10/2014 00:26:51 08/10/2014
Sinopsis

 

UNA ALTRA REUNIÓ 

Trobada dels partits proconsulta per analitzar la situació actual

Els  partits partidaris de la consulta es reuniran demà. Seria la segona reunió d'aquest tipus en menys d'una setmana després de la de divendres en la que van acordar tirar endavant la cita del 9 de novembre malgrat la suspensió del Constitucional. Tot això després que el conseller Homs hagi descartat que Esquerra entri ara al govern i quan algunes veus apunten a que el 9N se celebrarà una consulta no oficial. 

Una operació pionera

PER A FETUS AMB ESPINA BÍFIDA

L'Hospital de la Vall d'Hebron aconsegueix crear una tècnica endoscòpica per operar sense fer una intervenció oberta als fetus amb espina bífida. L'objectiu és reduir el número de naixements prematurs i les seqüeles als nadons. 

Més motoristes morts

DEMANEN CIRCULAR PEL CARRIL BUS

Els morts en accident de moto a Barcelona han augmentat un 25% desde principis d'any. L'ajuntament ha pres mesures, com ara més controls i sancions més dures, però creuen que hi ha un relaxament entre els conductors. Les associacions de motoristes demanen poder circular pel carril bus. 

Festival de Sitges

BON MOMENT PER AL FANTÀSTIC

Al festival de Sitges avui hem parlat amb Ariadna Gil, protagonista de "L'altra frontera",  rodada en català, que és una de les 3 produccions espanyoles a concurs. En total, a Sitges s'hi projectaran 13 produccions catalanes i 25 de la resta de l'estat, un símptoma de la bona salut del gènere fantàstic que es fa aquí. 

La Roja viatja a Eslovàquia

SEGON PARTIT DE CLASSIFICACIÓ

La selecció espanyola ja és a Eslovàquia on demà jugarà el segon partit de classificació per l'Eurocopa de 2016. Del Bosque podria comptar per a l'equip titular amb 5 jugadors del Barça, entre els quals Gerard Piqué en el seu retorn a la Roja.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán