L'Informatiu: L'Informatiu - 07/07/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 07/07/14

07/07/2014 00:27:36
L'Informatiu - 07/07/14 L'Informatiu - 07/07/14
L'Informatiu - 07/07/14 00:27:36 07/07/2014
Sinopsis

 

Els tres candidats a la secretaria general del PSOE celebren a hores d'ara el debat en què exposaran el seu projecte de partit. Previsiblement fixaran també les seves posicions respecte a Catalunya, l'endemà que el president Mariano Rajoy demanés al futur líder socialista que mantingués la mateixa postura que fins ara ha tingut el Partit. Sobre aquesta qëstió, el candidat a primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha proposat una nova pregunta que afavoreixi la negociació amb l'Estat. 

Avui també estem pendents de les precipitacions. Durant el matí, l'aigua ha causat alguns problemes a les carreteres, per intensitat de trànsit, alguna topada o esllavissades... També s'han inundat alguns passos soterranis, ...El 112 ha rebut un centenar d'avisos...Hores d'ara Protecció civil manté activat pla Inuncat..

Els ruixats i les tempestes perdran intensitat a partir de mitja tarda. Però fins ara han deixat quantitats d'entre 30 a 70 l/m2 i en general han estat precipitacions molt intenses i sorolloses. Hi ha hagut més de 8000 descàrregues elèctriques. Una inestabilitat que va acompanyada d'un notable descens de les temperatures. A partir de demà: més tranquil·litat i més calor. 

La demanda de tractament per superar la ludopatia ha augmentat un 13% l'últim any a la unitat de Joc Patològic de l'Hospital de Bellvitge. Aquest augment l'atribueixen a la proliferació d'oferta de joc per internet. També canvia el perfil dels jugadors, són més joves, amb més poder adquisitiu, i fan apostes més altes.

La guàrdia civil aconsegueix en sis anys, reduir a una quarta part la quantitat de droga que els traficants intenten introduir a través de les costes del sud de Tarragona...Ho han fet gràcies a un sofisticat sistema de vigilància que, amb càmeres i radars, detecta des de terra, els moviments de barques al mar. 

El Barça presenta el tercer fitxatge de l'estiu el xilè Claudio Bravo. El porter, que ha costat 12 milions d'euros, signa contracte per 4 temporades i té una clàusula de rescissió de 40 milions. L'ex de la Reial Societat no ha trepitjat encara la gespa del Camp Nou per culpa de la pluja.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán