L'Informatiu: L'informatiu cap de setmana - 06/01/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu cap de setmana - 06/01/2013

06/01/2013 00:09:49
L'informatiu cap de setmana - 06/01/2013 L'informatiu cap de setmana - 06/01/2013
L'informatiu cap de setmana - 06/01/2013 00:09:49 06/01/2013
Sinopsis

SORTEIG DE REIS

A Catalunya la sort ha arribat amb part del segon premi i de tres tercers

El primer premi de la loteria de Reis viatja cap a Alacant , Murcia , Madrid, Lleó i Tenerife. Catalunya esgarrapa part del segon premi i també de tres tercers. Catalunya és una de les comunitats que més hi jugava: Es van vendre billets per valor de 97 milions d'euros

A Badalona, Sant Andreu de la Barca i Figueres han venut part del segon premi, el 26.674. Isabel Ojeda, a Badalona, ja ha pugut posar cara a alguns dels premiats...

Matí de Reis

L'EMOCIÓ DELS MÉS PETITS

Els que avui tenien el premi assegurat eren els més petits de la casa amb les joguines que els reis mags d'Orient han repartit aquesta matinada. Hem compartit l'emoció d'obrir els regals dels reis i les primeres corredisses al parc, i al carrer!!!, amb les joguines.

Avui és el dia de Tortell

I el tortell encara els pot portar una darrera sorpresa: ser coronats reis de la taula o bé trobar-se amb la fava.

El que la trobi aquest any haurà de pagar entre 18 i 30 euros, segons el tamany. Els pastissers diuen que tot i que fa 3 anys que no pugen preus, cada vegada els han de fer més petits. Confien vendre 850mil a tot Catalunya.

El tortell de reis més venut serà de nou el farcit de massapà, tot i que el de nata cada vegada es busca més.

Un derbi de regal

BARÇA I ESPANYOL ESTRENEN L'ANY

Barça i Espanyol s'enfronten aquesta tarda en el seu primer partit del 2013. Tito Vilanova dirigirà els blaugrana desde la banqueta i rebrà l'homenatge de l'afició del Camp Nou. L'equip barcelonista s'ha entrenat aquest matí mentre que els blanc-i-blaus no s'han mogut del seu hotel de concentració i confien amb repetir la sorpresa del Bernabéu.

LA MÀGIA DELS REIS

Milers de persones van sortir a rebre els Reis a cada poble i ciutat del país

La nit més esperada i màgica de l'any pels petits de cada casa. La il.lusió renovada comença al carrer

Milers de persones van sortir a rebre els Reis a cada poble i ciutat del país amb l'arribada dels Reis, i les cavalcades per tots els pobles i ciutats del país. Carrosses espectaculars, patges i cavalls i pluja de carmels. La nit de Reis ha tingut aquest un to especial amb moltes crides a la solidaritat ja que Melcior ,Gaspar i Baltasar van recordar que tothom els encarreguès juguets per que cap nen es quedés sense. La màgia dels reis s'allarga avui amb les regals nous i amb el tortell amb sorpresa a l'hora de dinar. Així acabem... Bon dia de Reis! Nosaltres tornem d'aqui a uns minuts amb aquestes i altres informacions al Canal 24 hores. Fins després!!

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán