L'Informatiu: L'informatiu - 05/07/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 05/07/2018

L'informatiu - 05/07/2018

05/07/2018 00:28:46
L'informatiu - 05/07/2018 L'informatiu - 05/07/2018
L'informatiu - 05/07/2018 00:28:46 05/07/2018
Sinopsis


REUNIÓ SÁNCHEZ-TORRA: TORRA ABORDARÀ L'AUTODETERMINACIÓ I DEMANARÀ AL PRESIDENT TORNAR-SE A VEURE AL SETEMBRE
Quim Torra celebra que Pedro Sánchez estigui disposat a parlar de tot a La Moncloa, també de l'autodeterminació. El president català demanarà que s'aixequin les suspensions de lleis socials suspeses i es mostra disposat a tenir una segona reunió al setembre, aquesta vegada, ha dit, al Palau de la Generalitat. L'oposició critica que Quim Torra vulgui centrar la trobada en la independència i no en temes pendents com la reforma del finançament o les inversions en rodalies o salut.
PRIMERA NIT: ELS 6 LÍDERS INDEPENDENTISTES EN PRESÓ PREVENTIVA REBEN LA VISITA DELS ADVOCATS
Junqueras, Romeva, Sánchez, Cuixart, Forcadell i Bassa passen la primera nit a presons catalanes. Durant el dia d'avui han rebut o rebran visites dels seus advocats i per demà és previst que el president Quim Torra visiti Carme Forcadell i Dolors Bassa al centre penitenciari de Figueres
MENYS OCUPACIÓ: ELS HOTELS DE BARCELONA REGISTREN UN 3% MENYS D'OCUPACIÓ DES DE PRINCIPIS D'ANY
Els hotelers de Barcelona alerten que l'ocupació ha caigut un 3 per cent BETA els sis primers mesos de l'any i que s'ha perdut qualitat en el turisme que visita la ciutat. Creuen que l'increment de l'oferta il·legal d'allotjament hi té molt a veure. Justament avui l'ajuntament ha explicat que en els últims dos anys ha clausurat més de 4 mil pisos turístics sense llicència.
ASSASSINAT NENA VILANOVA: EL SOSPITÓS DECLARA A PETICIÓ PRÒPIA DAVANT EL JUTGE PER CANVIAR LA VERSIÓ
El sospitós d'haver assassinat una nena de 13 anys a Vilanova i la Geltrú declara davant el jutge amb la intenció de canviar la versió dels fets. En un primer moment havia dit que no recordava haver-la matat. Els fets van passar ara fa un mes, quan la nena va ser trobada morta a casa un veí dels seus avis.
CUEJA EL TRASPLANTAMENT: ABIDAL RECLAMA RESPECTE I LA FISCALIA PODRIA DEMANAR LA REOBERTURA DE LA INVESTIGACIÓ
El secretari tècnic del Barça, Eric Abidal demana respecte per l'honorabilitat del seu cosí arran de les acusacions sobre l'origen del trasplantament a què va ser sotmès en la seva etapa com a jugador. Mentrestant la Fiscalia estudia demanar la reobertura de la investigació sobre el trasplantament a Abidal.

-------------------

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán