L'Informatiu: L'Informatiu - 01/02/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 01/02/2017

L'Informatiu - 01/02/2017

Disponible hasta 21-02-2222

01/02/2017 00:26:26
L'Informatiu - 01/02/2017 L'Informatiu - 01/02/2017
L'Informatiu - 01/02/2017 00:26:26 01/02/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Una setmana després de la seva conferència a Brussel·les el president Puigdemont ha reunit a la Generalitat el cos consular a Barcelona. El govern català demana atenció i ajuda als diplomàtics per internacionalitzar el procés. I delegació del govern diu que s'hi va reunir abans, tot just pel contrari./ Doncs precisament aquest tarda s'ha convocat una nova reunió del Pacte Nacional pel Referèndum en la que es vol aprovar un manifest que serveixi de punt de partida, MIREIA BONACHE.... / El referèndum ha estat també protagonista al Congrés on avui hi ha hagut sessió de control al govern....
  • Societat Civil Catalana ha presentat una denúncia a la fiscalia el Cas Vidal
  • La govern de la Generalitat activarà l'1 de juliol el sistema informàtic que li permetrà recaptar els impostos propis i cedits.
  • El bon estat de les relacions entre la CUP i el govern té avui una taca. Polèmica per diversos cartells que la corrent interna de la CUP, Endavant-Osan ha fet per convocar una manifestació contra les retallades de la salut pública.
  • Són membres de la marea Blanca en defensa de la sanitat Pública a Catalunya que s'han concentrat aquest migdia a Barcelona davant el Departament de Salut. Professionals i usuaris han reclamat uns pressupostos socials que en l'àmbit de la sanitat reverteixin les retallades dels últims anys, que segons han afirmat suposen un 20 per cent en l'Atenció Primària. Diuen que després de les millores en Educació ara calen en la Sanitat Pública...
  • Una veïna de Badalona ha denunciat la regidora Fàtima Taleb perquè, segons ella, ha mentit respecte als atacs racistes que va patir la setmana passada.
  • Queda menys d'un mes per a l'inici del Mobile World Congres, que tornarà a convertir Barcelona en plataforma de llançament de les principals novetats del sector tecnològic- Suposarà un impacte econòmic de més de 450 milions d'euros per a la ciutat, amb la creació, d'unes 13 mil feines temporals. Enguany es vol potenciar la presència dels nens i reivindicar el paper de les dones en aquesta indústria.
  • El llavi leporí és una fissura facial que es desenvolupa durant el primer trimestre de l'embaràs. Per a corregir-lo són necessàries diverses operacions. L'hospital Vall d'Hebron ofereix un tractament pioner que, a més a més de reduir el nombre d'intervencions, perfecciona l'estètica del llavi i del nas i disminueix els problemes amb la parla.
  • Barcelona ha engegat un servei pioner a tot Espanya en el que són els propis veïns de barris necessitats els que assessoren a la resta contra la pobresa energètica. L'ajuntament calcula que un 7 per cent de les famílies té dificultats energètiques i obrirà punts d'informació a cada districte de la ciutat.
  • El Barça juga aquest vespre l'anada de les semifinals de la Copa davant l'Atlètic de Madrid.
  • Als anys 40 i 50 els il·lustradors es posaven a la primera línia de les desfilades i feien dibuixos en temps real. Avui a la 080 nosaltres hem acompanyat al Joel Miñana, un jove professor de disseny que es dedica a la il·lustració. Té més de mil seguidors a Instagram.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán