Les notícies de la tarde de L'Informatiu a TVE Catalunya - RTVE.es
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 18/06/2019

Les notícies de la tarde de L'Informatiu a TVE Catalunya - RTVE.es

Disponible hasta 21-02-2222

18/06/2019 00:11:06
L'Informatiu 2 - 18/06/2019 L'Informatiu 2 - 18/06/2019
L'Informatiu 2 - 18/06/2019 00:11:06 18/06/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Desprès que la formació dels governs municipals hagi destapat les tensions i desqualificacions viscudes arreu de Catalunya entre junts per catalunya i Esquerra Republicana, el govern de Torra fa una crida a conjurar-se per garantir la unitat d'acció de l'independentisme dins l'executiu català. Entre els partits independentistes, però, continuen els retrets i acusacions.

En el cas de la nena de 14 anys que van trobar morta diumenge a la nit amb un tall al coll els mossos segueixen investigant. La mare de la noia, que era a Russia, ha presentat denuncia per la desaparició del germà de la víctima. Els mossos l'estant buscant,

Implanten per primera vegada a Catalunya i segona a espanya un cor totalment artificial. Els cardiòlegs de l'Hospital de Bellvitge l'han implantat a un home de 30 anys que ara podrà esperar amb més seguretat poder rebre un trasplantament cardíac. El pacient encara és a l'UCI en vies de recuperació i pateix una cardiopatia molt greu.

A Barcelona, la Guàrdia Urbana ha identificat al conductor de l'atropellament de la nit de cap d'Any a l'avinguda Diagonal gràcies a la col·laboració ciutadana. És un jove francès que va fugir després del sinistre. El conductor està acusat de lesions greus, conducció temerària i omissió del dret de socors. La víctima, un jove de 25 anys, va ingressar crític a l'Hospital Clínic, on li van donar l'alta a finals del mes de febrer.


El Barça de bàsquet deixa escapar un partit que guanyava de 5 punts a 21 segons pel final. Els errors gairebé inexplicables del Barça porten a què el Madrid tingui ara tres 'match balls' per guanyar la lliga.

"Parchís", un quintet infantil que amb les seves cançons enganxoses van triomfar no solament a casa nostra, sinó també a l'estranger. I 40 anys després, en un documental que s'estrena el 10 de juliol, s'exploren els motius del seu èxit i com tot allò ha influit en els adults en què s'han convertit els seus integrants. Amb la cara amable però també la fosca d'una fama que arriba, de vegades, quan un no està preparat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán