Les notícies de les 16h de la tarda del l'Informatiu de TVE Catalunya
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 17/06/2019

Les notícies de les 16h de la tarda del l'Informatiu de TVE Catalunya

Disponible hasta 21-02-2222

17/06/2019 00:10:29
L'Informatiu 2 - 17/06/2019 L'Informatiu 2 - 17/06/2019
L'Informatiu 2 - 17/06/2019 00:10:29 17/06/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Els eurodiputats juren el càrrec a Madrid sense que ho hagin pogut fer Puigdemont i Comin, que ho han intentat amb poders notarials, ni Junqueras a qui els jutges no li han permès. A l'ajuntament de Barcelona, mentrestant, primera picabaralla per la decisió de tornar a posar el llaç groc a la façana de l'ajuntament, mentre que Arrimadas anuncia que trenquen amb Valls per haver votat Colau.

Avui s'ha fet públic l'escrit de la fiscalia on s'oposa a la llibertat de quatre dels presos independentistes, BETA Forcadell, Sànchez, Rull i Rull. En l'escrit que han remès al Suprem, argumenten que no han mostrat penediment i que es manté tant el risc de fuga com el supòsit de reiteració delictiva. A més, afegeix que el judici ha demostrat la seva culpabilitat.

Joan Canadell és el nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Els mossos troben el cadàver d'una noia de 13 anys a casa seva, un pis de Mataró, al barri de Cerdanyola, amb un profund tall al coll. Un cas que està sota secret de sumari i amb totes les hipòtesis obertes fins que es coneguin els resultats de l'autòpsia. Un familiar de la noia va donar avís a la policia anit.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un toxicòman que en 4 dies va intentar robar a 6 farmàcies de Barcelona amenaçant amb una xeringa i una navalla. Els robatoris es produien a Barcelona, al districte de Les Corts. De les 6 farmàcies en les que ho va intentar, només va aconseguir emportar-s el botí en aquesta. L'home ja ha ingressat a presó

En els esports destaquem que a França parlen d'un possible retorn de Neymar al Barça després que el propietari del PSG assegurés que no tolerarà certes actituds dels seus jugadors i els obrís la porta de sortida. Mentrestant, Luis Suárez s'ha estrenat amb gol en la golejada d'Uruguai sobre l'Equador a la Copa Amèrica.

"Nine to five. El musical" escrit originalment per Dolly Parton, i que la companyia Epidèmia Teatre ara fa seu. De dilluns a dijous posa en escena imatges qüotidianes, portades a l'extrem, del paper de la dona en el món laboral. Us deixem amb els millors moments d'aquets musical. Més informació en català a dos quarts de vuit de la tarda pel canal 24 hores. Passeu una bona tarda.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano