L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 02/12/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 02/12/2017

02/12/2017 00:26:31
L'Informatiu Cap de Setmana - 02/12/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 02/12/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 02/12/2017 00:26:31 02/12/2017
Sinopsis

Darrer cap de setmana de precampanya abans de les eleccions del 21 de desembre en què destaquen dos actes on de seguida anirem en directe: el que protagonitza a hores d'ara Mariano Rajoy a Mataró, capital del Maresme, i el que ha fet a mig matí Junts per Catalunya a Sant Julià de Ramis i on Carles Puigdemont ha participat per vídeoconferència.

En la presentació de la candidatura de Junts per Catalunya, Puigdemont ha assegurat que afronten el 21-D com la segona volta de l'u d'octubre. I a la capital del maresme, Rajoy acaba de dir que l'aplicació del 155 era obligada per recuperar la normalitat i la convivència.

Catalunya s'ha llevat sota zero. Les nevades generoses han arribat al Pirineu i especialment a La Val d'Aran, el Pallars Sobirà i l'Alt Urgell. Hi ha diverses carreteres tallades i protecció civil recomana molta prudencia tant pel la neu com pel vent.

Dues morts al dia s'evitarien a Barcelona rebaixant les emissions de diòxid de carboni del trànsit els dies d'alta contaminació. És el que sosté l'Agència de Salut Pública que alerta de l'aire contaminat que respirem i com afecta la nostra salut amb 250 morts l'any per afeccions respiratòries o cardiovasculars.

Segona i última jornada del Gran Recapte. Fins a les nou de la nit 27 mil voluntaris recullen la solidaritat dels ciutadans en forma d'aliments en els 2.700 punts de recollida establerts a tot Catalunya. Productes sobretot com llet, oli i conserves que són per a les més de duescentes mil persones que pateixen pobresa a Casa Nostra.

L'Espanyol s'enfronta demà a l'Eibar a Ipurúa amb la intenció de continuar sumant de 3 en 3 i pujar llocs a la classificació. Leo Baptistao és la principal novetat d'una llista de la que cau Javi López. El Nàstic, de la seva banda, no va poder jugar contra l'Osasuna degut a la forta nevada que va caure a Pamplona i que va obligar a suspendre el partit.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán