L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 06/07/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 06/07/2015

06/07/2015 00:09:53
L'Informatiu 2 - 06/07/2015 L'Informatiu 2 - 06/07/2015
L'Informatiu 2 - 06/07/2015 00:09:53 06/07/2015
Sinopsis
  • Després del sonor NO dels grecs a les reformes demanades per la Unió Europea, avui és dia de reunions a totes les capitals. Brussel.les parla d'un futur incert però no tanca les portes a un tercer rescat. Merkel, que aquesta tarda es reunirà amb Hollande, insisteix que sense reformes no hi haurà més diners./ Mariano Rajoy ha analitzat aquest matí amb el seu equip econòmic els resultats del referèndum grec. Els mercats internacionals han reaccionat amb números vermells, tal com es preveia. La caiguda, però, s'ha moderat després de l'anunci de dimissió del ministre grec Yanis Varoufakis
  • El resultat del referèndum de Grècia divideix els partits catalans. Per als partits d'esquerra la victòria del NO és un clam a favor d'un acord més just. Per al PP, la situació de Grècia evidencia el perill dels populismes. A Catalunya, però, el debat està centrat també en les llistes electorals. Avui tant Esquerra com Convergència han tornat a apostar per la llista única independentista... cadascú a la seva manera.
  • I a Barcelona, l'alcaldessa Ada Colau ha cessat la cúpula de l'anterior govern municipal de l'empresa d'infrastructures  Barcelona Regional. Colau ho ha fet arran la investigació de la fiscalia sobre dos encàrrecs de 22 mil euros a un antic soci del director de l'empresa, que està investigat per Hisenda. L'antic equip municipal defensa  les actuacions  i diuen que la investigació és aliena a Barcelona Regional./ L'empresari Jordi Puig, germà del conseller Felip Puig, ha estat imputat per un delicte d'estafa de més de 100mil euros per un jutjat de Barcelona, segons publica avui el diari El Mundo.
  • Són algunes de les precaucions que aconsellen els experts per no tenir un disgust amb el mòbil a l'estiu./ L'onada de calor continuarà avui i demà. Però sembla que dimecres i dijous respirarem una mica.
  • La possibilitat de fitxar Arda Turan divideix als precandidats a la presidència del Barcelona. La junta Gestora es reuneix aquesta tarda per decidir si fan efectiu ja el fitxatge del jugador o esperen a les eleccions L'únic que creu que sí és Josep Maria Bartoumeu./ L'Espanyol no ha volgut esperar gaire i avui ha començat a preparar la nova  temporada. La plantilla viatjarà dimecres a la Vall d'Aran on farà una estada de cinc dies. 
  • Daniel Barenboim inagura aquest vespre la temporada  del Palau 100. El prestigiós director ha arribat aquest matí al Palau de la Música per dirigir dos únics concerts. El programa d'avui està centrat en Wagner i Elgar, però el concert de demà, decidcat a Verdi, serà molt especial perquè per primer cop dirigirà l'Orfeo Català i el Cor de Cambra.
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán