L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 28/11/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 28/11/2016

28/11/2016 00:09:56
L'Informatiu 2 - 28/11/2016 L'Informatiu 2 - 28/11/2016
L'Informatiu 2 - 28/11/2016 00:09:56 28/11/2016
Sinopsis
  • Els Mossos han confirmat aquest migdia que el cadàver localitzat a primera hora a la riera Anoia de Martorell correspón a la noia de 20 anys desapareguda dissabte a la nit a Sant Llorenç d'Hortons. El rescat del cos s'ha fet a 11 kilómetres d'on van succeir els fets .
  • A aquesta hora ha de començar a Madrid la reunió entre el ministeri d'Educació i les comunitats autònomes per arribar a un acord sobre les polèmiques proves de quart d'ESO i batxillerat
  • A la reunió que la Generalitat NO pensa assistir és a la conferència de presidents autonòmics prevista per abordar el model de finançament. La negativa de Puigdemont ha estat criticada pels àrtits de l'oposició, que no entenen que es rebutgi la possibilitat de diàleg. Inés Arrimadas de Ciutadans ha dit que, si això passa, demanarà una reunió a Rajoy. Però aquest anunci ha enfadat el líder del PP català, García Albiol, que l'acusa d'apropiar-se, diu, d'una proposta seva.
  • Mentrestant, Junts pel sí i la Cup han registrat al Parlament la proposició de llei del nou impost d'actius no productius, que ha de gravar els béns de luxe a nom de les empreses però que son d'ús particular.
  • I l'ajuntament de Barcelona deixarà de pagar el deute de les families afectades per pobresa energètica per forçar les companyies subministradores a assumir una part del pagament
  • És el tren que prop de la mitjanit de CADA divendres surt de l'estació de L'Hospitalet de Llobregat. Fa diverses aturades a Barcelona i arriba fins a Mataró. Va ple de joves, alguns menors, que se'n van de festa. La majoria van carregats d'ampolles d'alcohol que ja obren al tren abans d'arribar a les discoteques.
  • Amb posat seriós, la plantilla del Barça ha entrenat aquest dilluns a la ciutat esportiva amb el mal record encara de l'enèsima ensopegada al camp de la Reial Societat.
  • Pablo Picasso sempre es va sentir atret pel món mitològic. L'artista malageny va recrear, en diverses obres, escenes i personatges extrets de les creences de les antigues Grècia i Roma. I, com altres creadors, va crear els seus propis relats sobre deus i llegendes... que ara es poden veure en una exposició al seu Museu de Barcelona.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán