L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 26/08/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 26/08/2016

26/08/2016 00:06:15
L'Informatiu 2 - 26/08/2016 L'Informatiu 2 - 26/08/2016
L'Informatiu 2 - 26/08/2016 00:06:15 26/08/2016
Sinopsis

Mor Joaquim Barraquer
Considerat un dels millors oftalmòlegs del món i pioner en lents intraoculars
Expert en la cirurgia de cataractes i de glaucoma., Barraquer era fill del fundador de la clínica de Barelona i la tercera generació d'una familia dedicada a la medicina ocular. Demà s'instal•larà la capella ardent al tanatori de Sant Gervasi i le funeral es farà diumenge.

Acord d'investidura
Ciutadans dóna 48 hores al PP i els Populars esperen un acord aviat
després del límit de 48 hores que el partit taronja ha donat als populars per tancar l'acord. Després d'hores de reunions les parts reconeixen avenços però encara hi ha discrepàncies de pes. El PP ha presentat una proposta econòmica per finançar polítiques socials. Unes xifres que els negociadors de Ciutadans consideren insuficients

Diada 2016
Ciutadans i PP no assistiran als actes institucionals i faran actes propis
Diuen que arribaran fins on calgui perquè pensen que el govern no ha de gastar diners en coses que asseguren estan fora de la llei. I sobre l'11 de setembre, tants Ciutadans com el PP acusen l'executiu de fer partidisme i confirmen que aquest any tampoc NO assistiran als actes institucionals de la diada.

Aeroport del Prat
La policia nacional alerta de l'increment de persones que intenten entrar droga
Només en els útlimes 30 dies han fet 11 detencions, la xifra més alta dels últims dos anys. La feina dels agents de la policia Nacional se centra sobretot en els anomenats "vols calents", on intenten identificar els "muleros": viatgers que porten droga a sobre o a les seves maletes. La localització és cada vegada més difícil perquè els traficants utlitzen mètodes més sofisticats i difícils de detectar.

Presentació oficial
Cillessen assumeix el repte de ser a un barça que s'haurà d'enfrontar a Guardiola i Bravo
Encara sense haver paït del tot el sorteig de la Champions que ha creuat els camins del Barça i de Guardiola a la primera fase de la competició.

Espanyol-Málaga
Els pericos, amb òscar duarte recuperat, volen esvair dubtes davant la seva afició
I L'espanyol ha fet aquest matí l'últm entrenament, abans d'estrenar-se, aquest vespre, a casa al Málaga en la segona jornada de Lliga.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán