L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 18/05/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 18/05/2016

18/05/2016 00:10:04
L'Informatiu 2 - 18/05/2016 L'Informatiu 2 - 18/05/2016
L'Informatiu 2 - 18/05/2016 00:10:04 18/05/2016
Sinopsis
  • Arnaldo Otegi manté una agenda força plena de trobades a la cambra catalana. Ho ha fet amb diputats de Junts pel Sí, la CUP i Catalunya sí que es pot, i ho farà amb la presidenta del Parlament. Otegi pronunciarà una conferencia aquest vespre a la fàbrica Fabra i Coats de Barcelona organitzada pel Centre Internacional Escarré i la campanya Free Otegi.
  • De la seva bada, Ciutadans i el Partit Popular s’han reunit també al Parlament amb les associacions de víctimes del terrorismo, i han rebutjat la visita d’Otegi. Des del Govern espanyol, el ministre d’exteriors en funcions, José Manuel García Margallo, ha lamentat la visita d’Otegi.
  • Aquesta tarda està previst el debat al ple. Els impulsors de la iniciativa per a una nova llei que reempaci l'actual LEC demanen que no es tiri per terra la feina feta des del 2013 a favor de l’ensenyament públic. Junts pel Sí i el PP presentaran esmenes a la totalitat, fet que impediría tirar endavant el debat.
  • Interior investiga la filtració de les dades de més de 5.000 agents del Sindicat dels Mossos d’Esquadra. Pirates informàtics han entrat a la base de dades del sindicat amb deixat al descobert durant hores dades personals dels mossos.
  • El jutjat de Santa Coloma de Farnés ha decretat presó provisional pel conductor que dilluns va atropellar mortalment una nena de 4 anys i va ferir greument la seva mare i després va fugir. El conductor va donar positiu en les proves d’alcohol i drogues.
  • Ja ha nascut el primer nadó de la sanitat pública catalana gràcies a la vitrificació d’òvuls. Es tracta d’una técnica de congelació que ha permès a la mare preservar la fertilitat després d’un tractament de cáncer i donar a llum un fill sa.
  • La plantilla del F.C. Barcelona fa avui un dinar de germanor pensant en el darrer repte de la temporada. Serà diumenge a Madrid a la final de Copa contra el Sevilla.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán