L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 02/02/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 02/02/2016

02/02/2016 00:10:23
L'Informatiu 2 - 02/02/2016 L'Informatiu 2 - 02/02/2016
L'Informatiu 2 - 02/02/2016 00:10:23 02/02/2016
Sinopsis
  • Són les paraules de Pedro Sánchez després de reunir-se durant una hora i quart amb el Rei. El líder socialista li ha transmès al monarca la seva disposició a fer un pas endavant per interntar formar govern, si Mariano Rajoy declina finalment sotmetre's al debat d'investidura. / D'aquí a una hora, a les 5, el rei tancarà la ronda de contactes amb Mariano Rajoy. 
  • A Catalunya, la Fiscalia ha demanat al Tribunal Superior que investigui l'actual diputat de Democràcia i Llibertat al Congrés, Francesc Homs, en relació a la causa oberta per la consulta sobre la independència del 9 de novembre de 2014. El fiscal diu que aprecia indicis de delicte en Homs com a conseller de Presidència i portaveu que era llavors. I com a aforat la causa podria anar ara al Suprem. D'altra banda el TSJ ha rebutjat dues querelles presentades per Manos Limpias i UPyD contra la resolució del Parlament sobre la independència de. Fa una estona el govern català ha defensat la legalitat en tots dos casos i ha lamentat la judicialització de la política.
  • I sobre la impugnació al Constitucional de la Comissió del procés constituent, la presidenta del Parlament veu impensable que prosperi la
  • A Tarragona els grups municipals del PP i d'Unió han entrat avui al Govern de l'Ajuntament que fins ara liderava el PSC en minoria.
  • Són les opinions dels usuaris del metro de Barcelona en un matí molt complicat. Els sindicats han convocat una vaga de 10 del matí a 3 de la tarda que ha tingut un seguiment força elevat i ha reduit molt la freqüència habitual dels trens.
  • El gener sempre és un mal mes per les dades de l'atur. Aquest no ha estat una excepció i la xifra d'inscrits a les oficines del serveis públics d'ocupació ha pujat.
  • L'Ajuntament de Barcelona reobre la polèmica sobre els horaris comercials. Ara planteja eliminar els diumenges d'obertura comercial a l'estiu i obrir-ne 2 al maig i 2 a l'octubre coincidint amb puntes turístiques. La proposta ha dividit els comerciants./ Barcelona no perdà la Fira d'Abril. 
  • El Barça rep demà el València en l'anada de les semifinals de la Copa del rei. 
  • En el món del jazz casi sempre les dones s'han limitat a cantar i poques vegades han tocat els intruments. Però tot canvia i les tres components de WoM trenquen amb aquest estereotip.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán